​Inovarea in gastronomie este sustinuta prin echipamente bucatarie performante

Stilul fusion este pe un trend ascendent in restaurante din lumea intraga, desi nu este o noutate in mod obligatoriu.

Trendul fusion a debutat in anii ’70 si aprecierea publicului a facut ca acesta sa cunoasca o dezvoltare impresionanta.

Aparut din dorinta de a inova in bucatarie, stilul fusion este o consecinta fireasca a mixului de culturi care domina marile aglomerari urbane.

Dorinta de inovare in bucatarie a dus, de-a lungul timpului, nu numai la ingemanarea diferitelor arome si traditii gastronomice, ci si la dezvoltarea intregii industrii de echipamente bucatarie, menite sa faciliteze procesul de preparare, lasand timp dezvoltarii de idei si tehnici.

Astfel, putem spune ca un mare aport in dezvoltarea preparatelor creative il are dezvoltarea tehnologiilor inovatoare si acesta este un proces in continua derulare.

Cum un restaurant isi creaza renumele in functie de meniul prezentat in fata clientilor, atunci cand acesta este mai mult decat o conglomeratie de preparate, ci mai degraba o fina selectie de combinatii intre diverse culturi gastronomice, alegerea acelor echipamente de bucatarie care sa usureze misiunea bucatarilor reprezinta un proces menit sa transforme restaurantul intr-un veritabil hot spot pe harta clientilor.

Din lista noastra de echipamente bucatarie, cu certitudine vei gasi ceea ce iti doresti, vei identifica acele utilaje si accesorii care sa iti sprijine demersul de obtinere a unei perfrmante incontestabile.

echipamente profesionale bucatarie

Fie ca iti doresti mobilier inox de cea mai buna calitate, roboti prelucrare legume, boluri sau tigai, Lancom este locul in care calitatea, preturile accesibile si profesionalismul s-au reunit pentru a-ti oferi cele mai bune solutii.

Fie ca ai ales pentru restaurantul tau stilul fusion sau ca preferi sa menti viu specificul unei singure bucatarii, Lancom este gata sa iti puna la dispozitie cele mai performante solutii pentru dotarea bucatariei tale profesionale, oferindu-ti nu doar echipamente de ultima generatie, ci si consultanta in alegerea acelor dotari care sa se potriveasca perfect specificulu ales de tine.