Lasa-ti imaginatia sa creeze, vasele le spala masina de spalat vase profesionala

Pentru majoritatea oamenilor, o masina de spalat vase este, intr-o oarecare masura, asemanatoare unei cutii negre din recuzita unui magician: intra vasele murdare si dupa apasarea catorva butoane, in doar cateva secunde, ies vasele curate. Dar cu adevarat important este ce se petrece in spatele usilor inchise, sau mai bine spus, care sunt standardele pe care trebuie sa le indeplineasca aceste echipamente pentru bucatarie.

 

vase curate

O masina de spalat vase profesionala trebuie sa lase vasele stralucitoare si fata pata. Trebuie sa fie usor de incarcat si sa permita efectuarea unor programe de spalare rapida, pentru momentele in care timpul este fioarte important. Trebuie sa permita spalarea oricarui tip de vase si sa fie capabila sa indeparteze orice tip de murdarie. Si pentru a-si capata renumele de masina de spalat vase ideala, trebuie sa fie dotata cu caracteristici speciale, care sa le usureze munca profesionistilor, oferindu-le astfel mai multe momente in care sa poata crea si pune la punct noi retete apetisante si savuroase.

Colectia noastra de masini de spalat vase profesionale indeplinesc toate criteriile enuntate mai sus si tocmai de aceea iti recomandam sa ne consulti oferta si sa o achizitionezi pe cea care raspunde tuturor cerintelor tale.

Iata doua dintre modele pe care ti le punem la dispozitie:

Masina profesionala de spalat vesela cu capota Ozti

masina profesionala de spalat vase

 

Acest echipament pentru bucatarie este gata sa iti ofere pahare, farfurii si tacamuri perfect curate in doar 52 de secunde. Constructia robusta, realizata din materiale de cea mai buna calitate – otel-inox, precum si capacitatea de spalare fantastica: 69 cosuri/h sau 1080 farfurii/h sunt caracteristici care, cu siguranta vor raspunde nevoilor tale.

Masina profesionala de spalat vase  Elframo

masina profesionala de spalat vase elframo

Vasele mari pun intotdeauna probleme atunci cand trebuie sa fie curatate, dar o masina de spalat vase care este dotata cu rezervor cu fund inclinat si colturi rotunjite pentru evitarea reziduurilor, pompa de drenaj verticala gravitationala cu imbinari din inox, filtre duble standard si cu trei cicluri de spalare la finalul carora obtii vase perfect curatate, va elimina aceasta problema definitiv!
 
Daca si tu iti doresti echipamente pentru bucataria profesionala care sa atinga cele mai inalte standarde de calitate, nu iti ramane decat sa faci o comanda in magazinul nostru online.