​Mai repede, mai bine, mai usor – gateste profesionist la masini de gatit premium

Multumita atentiei constante pe care bucatarii profesionisti si nu numai il ofera gatitului, descoperirii, utilizarii si dezvoltarii de noi tehnici si modalitati de gatit, de aranjare a farfuriilor si de potentare a gusturilor, bucataria a capatat de-a lungul timpului veleitatile unei arte. De cele mai multe ori ne referim la aceasta activitate ca la o arta si cu siguranta nu gresim cu nimic.

Dar gatitul nu este doar o arta, gatitul performant inseamna si tehnologie performanta. Aceasta arta este desavarsita, printre altele, de alegerea unei masini de gatit care sa iti sustina perfect demersul de a obtine performanta.

Pentru ca suntem preocupati de succesul tau, iti aducem in bucatarie masini de gatit cu functii inteligente, inovatoare, care iti fac gatitul mai usor, mai accesibil, mai relaxant.

Fie ca iti alegi o masina de gatit electrica, o masina de gatit pe gaz cu placa radianta, cu cuptor incorporat sau fara, lancom.ro iti pune la dispozitie echipamente HoReCa al caror concept sofisticat si design atragator vor oferi un look modern bucatariei tale, transformand gatitul intr-o activitate si mai agreabila.

 

masina de gatit, masini de gatit, masina de gatit pe gaz, masina de gatit pe gaz cu cupotor

Masina de gatit | aragaz profesional pe gaz cu placa radianta si cuptor seria 900 – Ozti este unul dintre echipamentele HoReCa pe care ti le recomandam. Cu o suprafata de lucru cu grosime de 2 mm, ambutisata (prelucrata prin deformare plastica), cu arzator prevazut cu sistem de siguranta pentru pevenirea stingerii flacarii si degajarea gazului in incinta bucatariei, cu flacara pilot pentru reducerea substantiala a consumului de gaz si asigurarea performantelor maxime, aceasta masina de gatit este ideala pentru bucataria ta. De asemenea, aceasta performanta masina de gatit profesionala pe gaz cu placa radianta este dotata cu un cuptor cu alimentare pe gaz, cu trei nivele si interior din otel-inox.

Obtinerea performantei in bucatarie este, cu certitudine, conditionata de priceperea, talentul si implicarea bucatarului, dar perfectiunea preparatelor este obtinuta cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, care vine sa sustina demersul acestuia.

Daca si tu iti doresti o bucatarie dotata la cele mai inalte standarde, magazinul nostru online de echipamente HoReCa este locul din care trebuie sa iti faci cumparaturile!