Obiceiuri vechi si noi in gastronomie, afumarea carnii cu afumatoare electrica profesionala

Desi cateodata ne place sa credem ca Era Moderna este cea care a dat cele mai sigure si inventive tehnici de preparare a produselor alimentare, afumarea carnii, pare sa isi aiba originile inca de la descoperirea focului, cand vanatorii, au invatat, prin descoperire, ca vanatul poate fi consumat si dupa o perioada mai lunga de timp daca este supus procesului de afumare. Cu toate acestea, prima inregistrare istorica a utilizarii afumarii si a realizarii saramurilor de carne, in Europa Centrala, a fost facuta in perioada domniei lui Carol cel Mare – 747 – 814.

afumatoare profesionala, afumatoare electrica, afumatoare electrica profesionala, utilaje bucatarie

Afumarea carnii este si astazi un proces foarte important in obtinerea preparatelor din carne. Daca in trecut afumarea carnii se realiza cu ajutorul unor mijloace improvizate, tehnica de astazi iti pune la dispozitie posibilitatea de a realiza acest proces cu tehnologie de cea mai buna calitate, care mentine preparatele in siguranta, permite reglarea temperaturii pe perioada afumarii si iti garanteaza realizarea procesului in cele mai sigure conditii – afumatoare electrica profesionala.

Daca vrei sa iti dotezi restaurantul cu o afumatoare electrica profesionala, cu siguranta vei gasi oferta noastra foarte atragatoare, indeplinind cele mai inalte standarde de performanta, siguranta si facilitate in utilizare.

In oferta noastra de utilaje bucatarie gasesti afumatoare electrica 4 rafturi dotata cu termostat pentru reglarea temperaturii – intre 37 si 135 grade Celsius, precum si cu spatiu lateral pentru incarcarea rumegusului.

afumatoare electrica profesionala, afumatoare electrica, utilaje bucatarie

Cei care isi doresc sa realizeze preparate din carne in cantitati mai mari, pot opta pentru afumatoare electrica 8 rafturi. Spatiul generos al acestei afumatoare profesionala permite afumarea mai multor produse: porc, curcan, pui, carnati, legume si multe altele. De asemenea si acest utilaj pentru bucatarie este dotat cu termostat, timer si spatiu lateral pentru incarcarea rumegusului, aspect menit sa sporeasca siguranta si facilitatea utilizarii.

afumatoare electrica, afumatoare electrica profesionala, utilaje bucatarie, afumatoare electrica 8 rafturi

Oricand iti doresti sa iti optimizezi bucataria cu utilaje bucatarie si echipamente HoReCa de cea mai buna calitate, magazinul nostru online este locul in care criteriile tale de performanta vor fi indeplinite.