​Ofera-le clientilor tai o gustare sanatoasa si gustoasa, comanda acum un aparat popcorn

Stilul de viata, lipsa timpului, dorinta de a ne incadra permanent in deadline-urile stabilite de noi sau de altii, ne determina sa optam pentru gustarile menite sa ne ofere energia necesara pentru a ne duce la indeplinire toate acele sarcini cotidiene, in detrimentul meselor.

Chiar daca te numeri printre persoanele care se regasesc in postura de a consuma in fiecare zi gustari de tot felul, asta nu inseamna ca nu poti adoptat un mod de viata sanatos. Si nu, nu iti spunem sa renunti la snacks-urile gustoase, ci iti spunem chiar ca este posibil sa te bucuri de gustarile apetisante si aromate preferate, daca alegi intelept.

Unul dintre lucrurile pe care ti le spune orice nutritionist este ca ai nevoie de un aport zilnic de cereale integrale si fibre, astfel incat dieta ta sa fie una echilibrata si sanatoasa.

echipamente stradale, echipament popcorn

Din fericire pentru noi toti, popcorn-ul contine aceste elemente nutritive intr-o cantitate destul de mare, in special in comparatie cu alte snacks-uri comune cum ar fi chips-urile si bomboanele. Studiile au arătat chiar ca cei care opteaza pentru o gustare crocanta formata din popcorn, au de doua ori cantitatea de cereale integrale in dieta si aproximativ 20% mai multe fibre.

Un alt motiv pentru care ar trebui sa optezi pentru popcorn atunci cand iti doresti o gustare este cantitatea redusa de calorii pe care acestea le contin. Asa ca data viitoare cand sunteti in cautarea unei gustari, alegeti una care va ofera intreaga savoare, fara sa adauge si un plus de vina.

Daca esti unul dintre cei care isi desfasoara activitatea in industria alimentara, detinerea acelor echipamente care sa iti ofera posibilitatea de a pune la dispozitia clientilor tai acele preparate, gustari si bauturi care sa le garanteze atat satisfactii gustative, cat si dorinta de stil de viata sanatos este o conditie importanta in atingerea succesului.

Cum apetitul pentru un stil de viata sanatos este din ce in ce mai mare, iar cel pentru gustari nu pare nici el ca scade, iti propunem sa te echipezi astfel incat sa raspunzi pozitiv cerintelor clientilor tai, te invitam sa achizitionezi un aparat popcorn.

In oferta noastra de echipamente stradale, vei gasi o gama variata de aparate popcorn menite sa iti garanteze performanta. Intre modelele comercializate se numara si aparat popcorn electric.

aparat popcorn

Usor de utilizat si intretinut, cu o productivitate ce iti ofera o sarja la 3-5 minute, dotat cu rezistenta pe partea inferioara pentru mentinerea calda a gustoasei gustari, acest aparat popcorn este o alegere pe care nu o vei regreta niciodata.

Daca insa esti in cautarea unui aparat popcorn dublu, tot in oferta noastra de echipamente stradale il vei gasi pe cel mai potrivit.

 

Cantitatea mare de productie, precum si timpul redus de preparare fac dina cest aparat popcorn echipamentul perfect pentru amplasarea in parcuri, cinematografe sau centre comerciale.

Ofera clientilor tai gustari savuroase si sanatoase, achizitioneaza acum un aparat popcorn din magazinul nostru online, lancom.ro si nu vei regreta!