Panini - un bruch delicios si o afacere de succes!

Sandwich-urile sunt alegerea celor care-si doresc o gustare calda rapida, dar si ,,ceva de savurat” intre micul dejun si masa de pranz. Asa au luat nastere zonele de street food unde sandwich-urile panini sunt vedeta, sau cafenelele care te ademenesc cu un sandwich cald si o cafea fierbinte.

Asa se naste un business! Din dorinta de a oferii oamenilor alternative rapide si gustoase de a lua masa, iar paleta larga de variante lasa loc imaginatiei fiecarui bucatar.

Fie ca te gandesti sa-ti deschizi o cafenea, un bar sau te gandesti la o afacere mobila, include in lista de echipamente pentru afacerea ta si un gilll panini. Pe langa faptul ca iti ofera in permanenta sandwich-uri calde pentru orice pofticios, functionalitatea acestora este mult mai larga decat atat. Poti obtine cu usurina omlete rapide, fripturi suculente, burgeri zemosi, peste sau legumefragede. Din nou, lista e lunga si tine foarte mult de imaginatia bucatarului tau.

grill panini

Grill-urile pentru panini sunt prevazute cu suprafata de lucru striata sau neteda (in functie de preferinte) si au o constructie din fonta ce-i asigura incalzirea uniforma, pentru gatirea rapida si uniforma a produselor tale. Asa cum spuneam mai sus, grill-ul panini poate fi folosit si pe post de simplu grill, unde sa pregatesti fripturi, burgeri, peste sau legume de toate felurile. Temperatura de lucru reglabila in intervalul +50/+300 grade Celsius , permite gatirea rapida a mai multor tipuri de alimente, reducand astfel timpul de preparare si servire, iar clientii vor fi cu siguranta multumiti.

Faptul ca tehnologia a patruns si in zona bucatariei nu mai este un secret, iar echipamentele pentru panini tin pasul cu tehnologia, unele dintre acestea fiind prevazute cu posibilitatea de memorare a 3 programe. Asadar, daca ai un lant de magazine unde distribui aceleasi retete, grill-urile panini fac mult mai usoara gatirea retetelor tale deja consacrate, iar munca angajatilor devine mult mai rapida si simpla.

grill profesional pentru panini

Daca esti in cautarea unui grill professional pentru panini, atunci Lancom este locul potrivit! Avem pentru tine gama completa de grill-uri profesionale de inalta calitate, ce-ti asigura dotarea completa a bucatariei tale. Ce mai astepti, intra pe Lancom.ro si alege grill-ul panini potrivit!