Profitați la maxim de mașinile de tocat carne electrice cu aceste sfaturi profesionale!

Pentru succesul afacerii dumneavoastră alegeți întodeauna echipamente profesionale de carmangerie. În categoria acestor echipamente se încadrează și cele două mașini de tocat carne electrice AL-12 și AL-22, care au o productivitate de 120 kg/h, respectiv 220 kg/h. Acestea vin dotate cu 2 cuțite și 3 site (de 4 mm, 6 mm și 8 mm) din inox alimentar și cu un set de 3 pâlnii din plastic, perfect pentru umplut cârnați.

Pentru a vă bucura la capacitate maximă de una dintre cele 2 mașini de tocat carne, am pregătit pentru dvs. și pentru afacerea dvs. aceste sfaturi profesionale.

Cu o tehnică adecvată, puteți obține maximum de la mașinile de tocat carne pentru a avea rezultate superioare. Vă vom arăta cum se selectează bucățile potrivite de carne, cum se pregătesc pentru tocare și cum se obține o consistență perfectă de fiecare dată. Cu aceste sfaturi, veți putea să duceți tocarea cărnii la un alt nivel!

 

masina profesionala de tocat carne

 

Cu siguranță știți cât de utilă poate fi o astfel de mașinărie în bucătăria afacerii dvs. pentru tot felul de rețete. Dar știați că există câteva sfaturi și trucuri profesionale care pot face mașina de tocat carne și mai utilă? De aceea, vă prezentăm câteva lucruri de care să țineți cont următoarea dată când utilizați mașina de tocat carne:

Întotdeauna se începe cu carne rece. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că aceasta se toacă uniform și nu se blochează în mașina de tocat.

Dacă doriți să tocați bucăți de carne dure, o idee bună ar fi să le tăiați mai întâi în bucăți mai mici. Acest lucru va face procesul mai ușor și vă ajută la obținerea unui rezultat mai consistent. Evitați bucățile de carne tari și zgrunțuroase, deoarece acestea vor fi mai greu de măcinat și vor produce rezultate mai puțin favorabile.

Pentru a profita la maximum de mașina de tocat carne, folosiți bucăți diferite de carne. Acest lucru va adăuga varietate și interes mâncărurilor din bucătăria afacerii dvs.

După ce v-ați ales carnea este timpul să treceți la tocat! Cum spuneam, este important să păstrați carnea la rece în timp ce lucrați cu ea, deoarece astfel va fi mai ușor de măcinat și va produce o textură mai fină și mai uniformă. Dacă carnea este prea caldă, va fi mai greu de măcinat și va rezulta un produs final mai grosier și mai puțin dorit.

 

masina de tocat carne electrica profesionala

 

Când sunteți gata să începeți să tocați, echipați mașina de tocat cu accesoriul corespunzător și introduceți carnea în ea în loturi mici. Nu încercați să forțați carnea cand doriți s-o dați prin mașina de tocat - lăsați mașina să își facă treaba și aveți răbdare! Dacă aveți răbdare și nu vă grăbiți, veți obține un rezultat final mult mai bun.

După ce ați terminat de tocat carnea, puteți începe să deveniți creativi! Adăugați diferite condimente și ierburi pentru a crea diferite arome și forme. Posibilitățile sunt infinite - așa că începeți să tocați și bucurați-vă de rezultate!

Nu uitați să curățați mașina de tocat în mod regulat. Un tocător murdar nu numai că va fi mai puțin eficient, dar poate fi și periculos. Aveți grijă să curățați mașina de tocat după fiecare utilizare.

Urmând aceste sfaturi simple și împărtășindu-le cu ajutoarele din bucătăria afacerii dvs., veți profita la maximum de mașina de tocat carne și veți putea crea tot felul de mâncăruri delicioase pentru clienții dvs.

Preparate pentru care pot fi utile Mașinile de tocat carne AL-12 (120kg/h) sau AL-22 (220 kg/h)

Folosiți o mașină de tocat carne pentru a vă face în bucătăria afacerii dvs. diverși cârnați sau cârnăciori.

Să vă faceți direct în bucătărie cârnăciori este mai ușor decât ați putea crede. Pur și simplu combinați carnea tocată cu condimentele și mirodeniile preferate, apoi folosiți unul din accesorii (din setul de 3 pâlnii de mărimi diferite pentru cârnați, care sunt livrate împreună cu mașina de tocat carne) pentru a umple amestecul în intestine de cârnați.

Folosiți o mașină de tocat carne pentru a face propria rețetă de burgeri.

Burgerii făcuți de dumneavoastră nu vor fi doar mai gustoși, decât cei cumpărați și apoi asamblați, ci și mai sănătoși. Pentru a-i face, pur și simplu combinați carnea tocată cu condimente pentru burgeri. Apoi, folosiți mașina de tocat carne pentru a modela amestecul în chiftele. Veți crea pentru meniul afacerii dvs. mai multe rețete delicioase, cu ajutorul cărora puteți să vă delectați clienții.

Folosiți o mașină de tocat de carne pentru a face chifteluțe sau pârjoale.

Să faci chiftele este floare la ureche cu un tocător de carne. Pur și simplu combinați carnea măcinată cu condimentele preferate, apoi folosiți mașina de tocat pentru a modela amestecul în forma dorită.

Folosiți mașina de tocat carne pentru a face sandwich-uri.

Sandwich-urile sunt un aperitiv sau un fel de mâncare principal excelent pentru clienții dvs. Pentru a le prepara, pur și simplu combinați carnea tocată cu garniturile și condimente pentru sandwich-uri. Apoi, folosiți mașina de tocat carne pentru a modela amestecul în chiftele mici.

Folosiți mașina de tocat carne pentru a face taquitos.

Taquitos sunt o mâncare delicioasă de inspirație mexicană cu care îi veți cuceri pe cei ce trec pragul afacerii dvs. Pentru a le prepara, combinați pur și simplu carnea tocată cu garniturile și condimentele preferate pentru taquito. Apoi, folosiți mașina de tocat carne pentru a modela amestecul în mici taquitos.

 

cutite pentru masinile profesionale de tocat carne

Concluzie

Dacă urmați aceste sfaturi profesionale, veți putea să profitați la maxim de o mașină de tocat și să produceți carne tocată de înaltă calitate.

Lancom Distribution dă Startul Bucătăriilor Profesionale!