​Reteta succesului: restaurante de top dotate cu echipamente premium

E momentul pentru un upgrade al echipamentelor cu care este dotata bucataria restaurantului tau?

Iata cateva aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand stabilesti daca este momentul sa optezi pentru achizitionarea de noi echipamente pentru restaurant!

Oricine a intrat, fie si pentru scurt timp intr-o bucatarie profesionala, stie ca echipamentele cu care aceasta este dotata sunt permanent utilizate la maximum.

Masinile de gatit sunt permanent in functiune, cuptoarele sunt utilizate la capacitate maxima, frigiderele si congelatoarele sunt deschise si inchise de zeci de ori pe zi, zumzetul mixerelor si al robotilor de bucatarie se aude permanent... Toate acestea inseamna o uzura accentuata a echipamentelor, iar ultimul lucru de care ai nevoie este ca intr-o perioada cu solicitari maxime, unul dintre echipamentele-cheie sa se defecteze si sa nu poata fi reparat rapid.

echipamente restaurant, utilaje si echipamente restaurant, dotari restaurant, bucatarie profesionala

Pentru a evita astfel de situatii, nu astepta prea mult pentru a-ti reinnoi echipamentele pentru bucatarie.

Daca echipamentele pe care deja le ai in bucatarie au inceput din ce in ce mai des sa necesite reparatii, trebuie sa faci o analiza cost-eficienta si sa vezi ca repararea repetata poate fi mult mai costisitoare decat achizitionarea unor echipamente pentru restaurant noi. La costurile cu reparatia, trebuie sa adaugi si scaderea randamentului, pentru ca un echipament in minus, inseamna mai putine preparate din meniu realizate la timp.

echipamente pentru restaurant, echipare restaurant, utilare restaurant

Al doilea criteriu dupa care trebuie sa te ghidezi pentru a putea lua decizia de reinnoire a utilajelor pentru bucatarie, este varsta celor existente. Chiar daca cele pe care le ai nu necesita foarte des reparatii sau daca reparatiile nu sunt foarte costisitoare, cu siguranta vor consuma mai multa energie decat cele noi si nu au dotarile de ultima generatie care sa iti usureze munca, asa cum o fac cele nou aparute pe piata.

Pentru a diminua impactul financiar cauzat de necesitatea acestui upgrade, ideal este sa iti faci o lista cu un plan progresiv de inlocuire a echipamentelor vechi cu unele noi, in functie de uzura acestora.

Si daca ai decis ca este momentul sa iti dotezi restaurantul cu echipamente de top, atunci nu trebuie decat sa intri in magazinul nostru online de utilaje si echipamente restaurant, sa plasezi o comanda si sa te bucuri de tehnologia premium pe care ti-o punem la dispozitie!