Robot de bucatarie + cutter de la Robot Coupe - aparatul care da startul bucatariei profesionale

De fiecare data cand ne gandim la preparate culinare, avem in vedere atat calitatea mijurilor de arome, texturi si gusturi, cat si aspectul in care acestea ne sunt prezentate.

Realizarea unor preparate care sa incante toate simturile, sa transforme un consumator ocazional intr-un fan al produselor preparate reprezinta un cumul de abilitati si dotari tehnice pe care trebuie sa le aiba la dispozitie profesionistul insarcinat cu aceasta misiune.

Pentru a veni in sprijinul posibilitatii manifestarii talentelor culinare ale tuturor bucatarilor, Lancom pune la dispozitia celor care isi doresc sa beneficieze de aparatura de bucatarie profesionala, mai multe modele si accesorii de la Robot Coupe - producatorul francez de echipamente de prelucrare.

In functie de nevoile identificate in bucataria profesionala pe care o conduceti, in magazinul online care da startul bucatariilor profesionale – Lancom – puteti gasi:

Robot taiat legume + cutter R201 - 2,9L

Acest robot de bucatarie profesional permite si realizarea sosurilor, cremelor si compozitiilor, cu o eficienta remarcabila.

Cu o viteza de 1500 rot/min, dotat cu sistem de siguranta magnetic si dispozitiv de franare a motorului, acest robot compatibil cu 23 discuri este alegerea ideala pentru prepararea a 10-20 portii/ora.

Robot taiat legume + cutter R502 - 5.5L

Daca va doriti un robot de bucatarie profesional, cu o capacitate de pana la 300 portii/ ora, atunci raspunsul pentru nevoile dumneavoastra de dotare a bucatariei isi regaseste raspunsul tot in magazinul online de aparatura si accesori HoReCa.

Robot taiat legume + cutter R652 – 7L

Cu o capacitate de pana la 400 portii/ora, compatibil cu 50 de discuri, precum si cu doua viteze de lucru, acest robot profesional pentru legume si cutter va ofera posibilitatea mixarii sosurilor, cremelor si compozitiilor.

robot bucatarie

Robot de taiat legume CL50 

Recomandat pentru 20~300 portii/ora. Productivitate - 400 kg/ora. Compatibil cu 50 discuri. 1 viteza 375 rot/min, sistem de siguranta magnetic si dispozitiv de franare a motorului, dispozitiv pentru taiere legume cu evacuarea produsului in interior, dotat cu 2 orificii de alimentare din inox cu forma semilunara

Daca pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra in domeniul HoReCa va doriti achizitionarea de echipamente si dotari de ultima generatie, magazinul online Lancom este cea mai buna alegere.

Lancom este garantia achizitionarii echipamentelor si aparaturii destinate bucatariilor profesionale de cea mai inalta performanta si fiabilitate, gata sa raspunda celor mai inalte standarde de calitate si durabilitate.

Va asteptam cu oferte profesionale dedicate profesionistilor, va asteptam cu o oferta bogata de echipamente precum Robot Coupe - Robot taiat legume + cutter, mese inox, aparate de vidat, masini de tocat, friteuse, malaxoare, mixere si multe alte echipamente de ultima generatie.