Storcator citrice profesional - Echipamentul de bar care nu te va dezamagi niciodata!

Indiferent daca esti fericitul posesor al unui bar sau iti doresti sa obtii nectarul miraculos al fructelor si legumelor in propria bucatarie, ai nevoie de un utilaj profesional care sa garanteze prepararea unor sucuri cu o aroma inconfundabila si o calitate optima. Servirea creativa si originala a bauturilor reprezinta inca un aspect important in succesul unei afaceri concentrate pe aceasta ramura a gastronomiei, crescand clientela barului propriu si transformand vizitatorii ocazionali in consumatori fideli.

In plus, pe aceasta vreme capricioasa, majoritatea clientilor cauta diferite metode pentru a-si intari sistemul imunitar. Astfel, diferite segmente de consumatori vor comanda bauturi care ofera un aport incredibil de vitamine, respectiv sucurile delicioase preparate din portocale, grepfrut sau rodii, in functie de preferintele fiecarui individ.

Nu ar fi indicat sa te pregatesti pentru sezonul rece si implicit, pentru solicitarile aduse de clientii afacerii tale, achizitionand un storcator bar profesional care se potriveste perfect barului tau? Lancom Distribution iti pune la dispozitie o gama larga de storcatoare electrice si manuale, pentru legume sau fructe, astfel incat sa alegi un utilaj care se adapteaza nevoilor tale!

Pentru sucuri delicioase obtinute din fructe poti alege un storcator rodii profesional, care detine si capacitatea de a transforma majoritatea fructelor in nectaruri incredibile, pline de vitamine. Acest utilaj realizat de celebrul producator CANCAN este foarte robust, garantand o utilizare intensa si rezultate exceptionale. Cu toate ca este special conceput pentru a stoarce in mod optim rodiile mari, el poate fi folosit si pentru procesul de realizare al sucurilor din lamai, mandarine sau alte tipuri de citrice, oferind posibilitatea de a include mai multe produse sanatoase in meniul barului tau.

Cat de durabil este acest storcator rodii, cunoscut drept un mic robot multifunctional in obtinerea sucurilor naturale? Cu un corp construit din fonta, cremaliera din metal si sita din inox, acest echipament bucatarie are toate ingredientele necesare pentru obtinerea celor mai sanatoase preparate din citrice. Mai mult decat atat, storcatorul rodii prezinta si un con de stoarcere din metal inoxidabil, material care garanteaza o functionalitate la cele mai inalte standarde pentru un timp indelungat.
 
Cu acest storcator manual, iti poti prepara cele mai delicioase bauturi intr-un timp extrem de scurt, beneficiind de un gust miraculos in timp ce iti iei aportul necesar de vitamine pentru intarirea sistemului imunitar, o caracteristica extrem de importanta in sezonul rece. In plus, gustul inedit al rodiilor iti va incanta la maxim papilele gustative si te va determina sa faci un obicei in a bea zilnic nectarul minune preparat cu acest storcator citrice.
 
suc de rodii
 
Daca ai totusi o afacere infloritoare iar barul tau este pozitionat in centrul orasului, in mod evident solicitarile clientilor vor creste considerabil zi de zi. Acest aspect reprezinta un punct forte in cazul in care ai utilaje profesionale de calitate, deoarece se va inregistra o crestere in profitul obtinut de pe urma serviciilor prestate de tine. In acest caz, iti recomandam sa utilizezi un storcator electric pentru stoarcerea legumelor si fructelor necesare in prepararea smoothie-urilor pline de sanatate sau a piureului de fructe si legume atat de consumat pretutindeni.necesar de vitamine pentru intarirea sistemului imunitar, o caracteristica extrem de importanta in sezonul rece. In plus, gustul inedit al rodiilor iti va incanta la maxim papilele gustative si te va determina sa faci un obicei in a bea zilnic nectarul minune preparat cu acest storcator citrice.
Cu un sistem patentat cu alimentare automata, acest storcator citrice reprezinta utilajul de bar care nu te va dezamagi niciodata! Se diferentiaza in mod extrem de restul produselor de pe piata de consum prin obtinerea sucurilor extrem de aromate iar curatarea aparatului se realizeaza extrem de usor, datorita cosului din inox detasabil.
 
storcator citrice profesional
 
In momentul in care ai in dotarea barului sau bucatariei tale unul dintre utilajele profesionale prezentate, vei simti cu adevarat gustul extraordinar al sucului de fructe!
Achizitioneaza acum un storcator rodii profesional sau storcator citrice electric din magazinul nostru online si nimic nu va mai sta in calea succesului afacerii tale, oferind cele mai bune nectaruri, pline de sanatate si aroma inedita clientilor tai! extrem de restul produselor de pe piata de consum prin obtinerea sucurilor extrem de aromate iar curatarea aparatului se realizeaza extrem de usor, datorita cosului din inox detasabil.