​Storcator fructe pentru sucuri naturale, tonice si pline de savoare

Studiile, evolutia societatii, aparitia unor noi riscuri la adresa sanatatii, identificarea solutiilor pentru evitarea acestor riscuri, au facut ca sucul natural de fructe sa fie una dintre vedetele alimentatiei sanatoase universal acceptata de medici, nutritionisti si consumatori.

Retete din ce in ce mai inventive, mai complexe si cu un cumul impresionant de beneficii inunda revistele de specialitate si se transforma in noi delicii pe care le poti obtine utilizand doar un eficient storcator de fructe.

Tendinta consumatorilor de a opta pentru sucuri naturale trebuie sa se regaseasca si in oferta restaurantelor si a barurilor, care trebuie sa tina pasul cu doleantele consumatorilor si mai mult decat atat trebuie sa vina in intampinarea lor cu retete inovative, savuroase si sanatoase, care sa le starneasca permanent interesul.

Pentru ca ne place sa iti oferim premisele pentru a te transforma intr-un veritabil magnet pentru clienti, ne-am gandit sa iti punem la dispozitie cateva retete de sucuri naturale pe care le poti obtine rapid si usor daca alegi unul dintre modelele de storcatoare fructe pe care lancom.ro ti le pune la dispozitie.

Una dintre retetele revigorante tonice si foarte apetisante pe care le poti realiza usor cu un storcator de fructe profesional este: Summer Favour care contine: afine, lamaie, capsuni si un accent de gust dulce obtinut din ananas.

storcator fucte, sucuri naturale

Daca vrei sa le oferi clientilor tai Vitamina C la pahar imbracata intr-o aroma ispititoare, incearca un suc format din portocale, kiwi si papaya. Bogat in beta-caroteni si vitamina C, acest savuros suc natural obtinut in mod rapid cu ajutorul unui storcator de fructe electric va rasfata simturile si va atrage aprecieri multiple.

Si cum spuneam, combinatiile mai putin obisnuite, dar foarte sanatoase si gustoase, trebuie sa se regaseasca in meniul tau. Noua ne-a atras atentia un suc ce promite sa sprijine sistemul cardiovascular si de asemenea contine fructe delicioase: rodie, prune, cirese negre si capsuni proaspete. Pentru a obtine maximum de savoare, iti recomandam sa uitilizezi un performant storcator electric profesional J80 - Robot Coupe.

Pentru obtinerea celor mai apreciate, gustoase, sanatoase si savuroase preparate, alege echipamente bucatarie performante, cu maximum de nivel de calitate.

Te asteptam in magazinul nostru online de echipamente bucatarie, lancom.ro, cu oferte variate si complete, dedicate succesului tau.