​Te pregatesti pentru meniurile de vara? Cumpara acum o saladeta!

Temperaturile foarte ridicate din ultimele zile, prognoza ce ne avertizeaza in legatura cu aerul fierbinte ce va pune stapanire pe plaiurile mioritice, nevoia tuturor de a consuma perparate, usoare, hranitoare, care sa garanteze o buna vitaminizare si hidratare, transforma salatele in meniuri vedeta, in aceasta perioada.

echipamente restaurant, echipamente HoReCa

Pentru ca standardele consumatorilor incep sa fie din ce in ce mai ridicate, pentru ca intr-o piata care abunda in oferte de tot felul, trebuie sa te prezinti in fiecare zi cu meniuri mai sofisticate, mai calitative si mai gustoase, detinerea unor echipamente restaurant care sa te ajute sa atingi succesul este o cerinta pe care trebuie sa o indeplinesti.

Si pentru ca vorbeam de preparatele de sezon, de obiceiurile gastronomice estivale, cu siguranta trebuie sa vorbim si despre saladete.

De ce este necesar un dulap frigorific in restaurantul tau?

Pentru ca aceasta va asigura mentinerea in cea mai buna stare a salatelor si legumelor, pentru ca acest echipament restaurant este alegerea ideala daca iti doresti sa poti servi salate si legume care isi mentin gustul si aspectul proaspat.

Ce tip de dulap frigorific sa alegi pentru restaurantul tau?

In functie de tipul de restaurant pe care il conduci, poti opta pentru un model de masa rece cu vitrina de prezentare, sau pentru una fara.

De asemenea, trebuie sa iei in calcul capacitatea bucatariei/restaurantului tau si fluxul de clienti pe care il preconizezi, astfel incat capacitatea sa fie cea optima. In cazul asta poti opta pentrumasa o saladeta cu o capacitate de 220 sau 230 litri, sau pentru capacitati mai mari de atat.

saladeta

Important este sa alegi calitatea si eficienta, sa fie dotata cu degivrare automata – ceea ce iti va garanta economie de timp si eficienat energetica, realizata din inox – deoarece este unul dintre cele mai rezistente si eficiente materiale si desigur, sa te asiguri ca functioneaza in conditii de temperatura si umiditate cat mai mare.

In magazinul nostru online de echipamente restaurant – lancom.ro, iti punem la dispozitie saladete de cea mai buna calitate, ce functioneaza perfect intr-un mediu cu umiditate de 65% si temperaturi de pana la 43oC, realizate din inox, cu partea inferioara exterioara din otel galvanizat, pentru o mai buna rezistenta, dotate cu degivrare automata, panou de control electric, cu alte cuvinte, iti punem la dispozitie varf de tehnologie pentru rezultate de exceptie.

Te asteptam cu oferte de nerefuzat!