​Utilaje restaurant, masina profesionala de spalat vase mari – performanta ce accede spre perfectiune

Standardele inalte stabilite pentru bucatariile profesionale sunt un bun prilej de formare a conclurentei, de stabilire a ierarhiilor si bineinteles, de creare a preferintelor clientilor.

Daca atunci cand este analizata de alti profesionisti in domeniu, o bucatarie profesionala trebuie sa indeplineasca anumite conditii de retetar, dotari, alegeri de mixuri si de specific, creativitate si originalitate, atunci cand este evaluata de catre clienti, important este rezultatul tuturor acestor criterii, fara a fi interesati de modalitatea de realizare, de procesul in sine ce duce la obtinerea acelor gusturi inconfundabile, fascinante si fermecatoare.

Chiar daca publicul larg poate sa para relativ superficial in evaluarea calitatii unei bucatarii profesionale, cu certitudine acesta este intr-un acord total cu profesionistii ce realizeaza analize minutioase, de stubtanta cand este adusa in discutie igiena.

Pentru ca volumul foarte mare de munca, dorinta de a oferi importanta aspectelor ce merg spre adevarata arta sunt veritabilele preocupari ale profesionistilor, dar dorindu-si sa ofere preparate sigure, prezentate in cea mai eleganta si igienica modalitate, Lancom – magazin online de utilaje restaurant pune la dispozitia bucatariilor profesionale masini profesionale de spalat vase.

Din inventarul nostru de utilaje restaurant cu o calitate premium, face parte si masina profesionala de spalat vase mari Elframo.

masina profesionala de spalat vase mari elframo

Cu un cadru si structura din inox, pereti inox dubli, camera de spalare/limpezire cu colturi rotunjite pentru a impiedica depunerea reziduurilor, termoizolatie standard pe cadru, temperatura boilerului si a rezervorului ajustabila, rezervor cu fund inclinat si colturi rotunjite pompa de drenaj verticala, gravitationala cu imbinari din inox si componentele electrice, precum si conexiunile pompei si ale sistemului hidraulic montate pe panoul frontal pentru acces usor, aceasta masina profesionala de spalat vase este unul dintre utilajele restaurant menite sa iti faciliteze accesul spre atingerea performantei maxime.

Dorindu-si sa raspunda pozitiv tuturor cerintelor formulate de profesionisti, avand intotdeauna in vedere atingerea celor mai inalte criterii de profesionalism si performanta, Lancom - magazin online de utilaje restaurant este in permanenta cautare de solutii accesibile destinate dotarii bucatariilor profesionale.

Daca atingerea performantelor este scopul pe care ti l-ai propus pentru bucataria profesionala pe care o deti, Lancom - magazin online de utilaje restaurant este aliatul tau de nadejde, este locul in care profesionalismul si dedicarea echipei se intalnesc pentru a-ti oferi calitate maxima si garantia succesului.