​Vitrina pentru temperare vinuri, pentru ca buchetul perfect sa aiba temperatura ideala

Pretioase, delicate si cu o accentuata putere de seductie, vinurile bune trebuie sa fie pastrate in cele mai bune conditii, astfel incat buchetul lor pretios, gustul desavarsit si valoarea lor sa se mentina in perfecta stare.

Parte a criteriilor de evaluare pentru un restaurant ce isi doreste sa fie in topul preferintelor clientilor cu staif, vinurile servite si prezentate intr-o maniera eleganta au puterea de a adauga „stele’” in plus atat in viziunea clientilor, cat si in cea a concurentei.

Regulile de aur ale manierei in care pot fi servite vinurile alaturi de diverse preparate au cunoscut modificari de-a lungul anilor, chiar daca acestea au devenit mai flexibile si ceea ce parea de neconceput in urma cu ceva ani, astazi este cat se poate de posibil – un vin rosu poate insoti chiar un platou cu peste. Acest fapt este posibil datorita faptului ca au aparut vinuri mai moi, mai catifelate, iar regulile iau nastere dintr-o logica a gustului unanim acceptata, probata practic.

Chiar daca aceste reguli au o forma ceva mai maleabila, unul dintre criteriile privind servirea vinului de la care nu se pot face exceptii este temperatura ideala.

Pentru a mentine diferitele tipuri de vin la temperatura perfecta pentru fiecare dintre ele, trebuie, fie sa iti cumperi o multitudine de frigidere dedicate, fie sa apelezi la cea mai simpla, sigura si eficienta metoda: vitrina refrigerata pentru vinuri.

vitrina refrigerata pentru vinuri

Existenta in oferta noastra de echipamente HoReCa de cea mai buna calitate, aceasta performanta vitrina pentru temperare vinuri este alegerea pe care nu o vei regreta niciodata.

Putand, cu usurinta sa fie considerata unul dintre cele mai inspirate raspunsuri oferite de tehnologiei la necesitatea profesionistilor de mentinere a vinurilor in conditii optime, aceasta vitrina pentru temperare vinuri iti ofera maximum de dotari necesare: controler electronic cu afisaj digital,
sistem de alarmare optic si acustic la cresterea temperaturii, carcasa metalica din otel ceea ce confera resistent la uzura, facilitate la curatare, rama de ranforsare pentru stabilitate sporita, sarniere rezistente la uzura, sistem de iluminare in interiorul aparatului, usa vitrata cu rama metalica si geam tinto cu protectie UV si maner ergonomic, filtru carbune activ pentru aport aer proaspat - impiedica formarea mirosurilor neplacute, umidificator cu roca vulcanica pentru mentinerea unui nivel constant de umiditate, decongelare automata.

Daca iti doresti un restaurant de top, te asteptam in magazinul nostru online de echipamente HoReca de cea mai buna calitate si datorita dotarilor premium, dorinta ta va fi indeplinita.