​Vitrine reci – un super upgrade de vara pentru restaurantul tau

Detii un restaurant si iti doresti sa ii oferi un nou look, sa ii adaugi un nou sens? Ai un restaurant tip autoservire si ti-ai dori sa il dotezi cu cele mai bune echipamente restaurant? Ei bine si de data aceasta, magazinul nostru online de echipamente HoReCa este pregatit sa iti ofere ceea ce iti doresti: vitrine reci de cea mai buna calitate.

Spatioase, performante, cu un design atragator si eficiente energetic, vitrinele reci din oferta noastra sunt gata sa raspunda pozitiv tuturor cerintelor si standardelor tale.

Incapatoare, dar fara sa ocupe spatiu datorita dimensiunilor reduse: 1500x890x870/1370mm, cu bazinul realizat din inox de cea mai buna calitate si cadrul realizat din lemn pentru un design atragator, sic, dispunand de sistem de iluminare, astfel incat preparatele prezentate sa fi puse in valoare, aceasta vitrina rece este o alegere de exceptie. Capacitatea acestui model este de 4 tavi GN.

vitrine reci, vitrina rece

Daca esti in cautarea unei vitrine cu o capacitate ceva mai mare, dar care dispune de aceleasi dotari si care iti garanteza performanta, atunci esti in cautarea modelului de Vitrina rece tip bufet 5 GN 1/1.

Alaturi de faptul ca oricare dintre vitrinele reci pe care ti le punem la dispozitie iti vor garanta mentinerea preparatelor in cele mai bune conditii, acestea sunt si o buna maniera prin care le poti starni interesul clientilor.

Pentru cei mai putin gurmanzi, denumirea preparatelor din meniu nu inseamna intotdeauna un bun stimulent care sa ii determine sa aleaga, dar vizualizarea preparatelor apetisante, cu un design atragator, cu siguranta le va creste pofta de a le gusta.

Ideale atat pentru restaurantele mari, cat si pentru cele mici, aceste echipamente restaurant sunt o alegere excelenta!

Pentru a avea oricare dintre modelele disponibile, este necesar doar sa faci o comanda in magazinul nostru online.