​Vrei sa oferi servicii de catering? Iata ce echipamente HoReCa trebuie sa ai

Oferirea serviciilor de catering reprezinta un foarte eficient mod prin care iti poti dezvolta restaurantul, in special daca aceasta activitate este realizata in mod corespunzator si mai ales daca restaurantul tau este dotat cu echipamente HoReCa specifice acestei activitati.

Ca in orice alta activitate dedicata dezvoltarii, este foarte important sa te asiguri ca detii toate parghiile necesare pentru a putea obtine succesul, iar in cazul nostru, este foarte important sa detii echipamente pentru catering care sa iti sustina activitatea.

Primul pas pe care trebuie sa il faci inainte sa te decizi daca intri pe un nou drum in dezvoltarea restaurantului tau este sa iti faci un inventar al tuturor dotarilor existente.

In functie de meniurile pe care te decizi sa le abordezi din perspectiva oferirii de servicii de catering, se realizeaza si necesarul de echipamente HoReCa pe care trebuie sa le adaugi inventarului tau, dar cateva elemente, este obligatoriu sa le detii.

echipamente horeca, servicii de catering

Daca ai nevoie de indrumare in alegerea celor mai eficiente, utile si performante echipamente HoReCa pentru a desfasura in cele mai bune conditii achivitatea de catering, specialistii magazinului nostru online iti stau la dispozitie.

Si pentru ca nu vrem sa pleci la drum fara sa detii informatii care sa te ajute sa iti formezi o idee generala, iara cateva echipamente pentru catering pe care trebuie sa le ai in bucataria restaurantului tau:

Echipamente pentru stocarea si transportul alimentelor

Detinerea echipamentelor adecvate pentru stocarea si transportul alimentelor este foarte importanta in activitatea de catering. Nu numai ca acestea iti permit transportarea in siguranta si la temperatura ideala a preparatelor, dar in acelasi timp reduc cantitatea de deseuri, ceea ce iti permite realizarea unei economii relevante de timp si bani. Dintre echipamente pentru stocare si transport pe care trebuie s ale ai in dotarea restaurantului tau amintim: marmite, containere cu capac etans, termobox-uri – termobox izoterm, termobox pentru lichide si altele, carucioare pentru termobox-uri, containere pentru gheata.

termobox pentru lichide

Echipamente pentru servire

Pentru a facilita procesul de servire, de asemenea trebuie sa ai in vedere achizitionarea unor echipamente HoReCa specifice si foarte eficiente. Dintre acestea amintim: chafing dish , dispenser sosuri , tavi servire.

chafing dish

La acestea se adauga accesoriile si consumabilele: suport servetele, pahare, vesela, servetele etc.

Daca ti-ai facut lista cu necesarul dedicat restaurantului tau sau daca ai nevoie de indrumare in acest sens, te asteptam in magazinul nostru online cu detalii, sfaturi si cele mai performate echipamente HoReCa dedicate tie si afacerii tale.