​Vrei sa realizezi o servire de top? Alege mese calde cu vitrine calde si bain marie

Faptul ca bucataria nu mai este de multa vreme o simpla maniera de satisfacere a nevoilor bazale, ci reprezinta o ofertanta maniera de exprimare a capacitatilor creatoare si a talentelor artistice, este un fapt foarte bine cunoscut.

Imbinand atat abilitatile de realizare a celor mai apetisante si inventive combinatii de ingrediente, abilitatea de a inventa si reinventa preparate de exceptie, dar fiind in acelasi timp si un domeniu in care aspectul vizual are o foarte mare importanta, bucataria profesionala are nevoie de o prezentare menita sa ii puna in valoare fiecare aspect.

Impletind atat nevoia de a prezenta intr-o maniera placuta preparatele, cat si nevoia de a le mentine la temperatura optima, eficientele mese calde cu vitrine calde si bain marie pe care ti le punem la dispozitie sunt o achizitie pe care trebuie sa o ai in vedere.

vitrina calda

In bogatul nostru inventar de echipamente pentru bucatarie calda, gasesti o serie de mese calde cu vitrine calde si bain marie care iti vor satisface cerintele si care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate.

Astfel din colectia noastra de mese calde cu vitrina calda si bain marie poti alege: masa calda cu vitrina calda si bain marie cu 3 tavi, masa calda cu vitrina calda si bain marie cu 4 tavi si masa calda cu vitrina calda si bain marie cu 5 tavi.

Fiecare dintre eficientele modele de mese calde cu vitrina calda si bain marie pe care le gasesti in oferta noastra sunt dotate cu termostat cu control analogic, valva de evacuare, picioare reglabile, pot mentine preparatele la temperaturi cuprinse intre 30 si 90 de grade Celsius si sunt realizate din inox.

bain marie

Datorita materialelor de ultima generatie din care sunt realizate si a tehnologiei premium cu care sunt dotate, eficientele mese calde cu vitrina calda si bain marie pe care ti le punem la dispozitie sunt o alegere de exceptie.

Te asteptam in magazinul nostru online de echipamente si accesorii pentru bucatarii profesionale cu echipamente pentru bucatarie calda, echipamente si accesorii servire, echipamente pentru preparare rece, echipamente carmangerie, echipamente patiserie, echipamente pizza si multe alte dotari de exceptie pentru tine si bucataria ta profesionala.