Vrei sa te bucuri de clienti fideli? Atunci ofera-le surprize dulci in fiecare zi!

Cine nu adora dulciurile?! Cu totii avem nevoie de un moment de rasfat si cel mai bun mod in care putem face asta este incantandu-ne papilele gustative cu delicii culinare! Momentele dulci sunt esentiale in rutina zilnica si pentru a reusii sa-ti atragi clientii trebuie sa stii cum sa-i ademenesti. O surpriza dulce, alaturi de cafeaua de dimineata, cu siguranta a smuls un zambet, la fel cum mirosul ademenitor al unui croissant cu unt a oprit un trecator grabit, in fata patiseriei tale. Secretul unei afaceri de succes sunt micile detalii, care fac intotdeauna diferenta, combinate cu pasiunea pentru gatit si dedicarea pe care o arati fiecarui client in parte. Toate acestea sunt premisele unei afaceri de success.

gofre

Asadar, deserturile sunt calea spre inima unui client multumit, iar intr-o bucatarie profesionala timpul este pretios, asa ca ai nevoie de retete rapide si gustoase. Noi va propunem un tip de desert rapid, usor de facut, care-ti reinventeaza gustul copilariei in moduri originale, in functie de imaginatia bucatarului: gofrele.Cu o multitudine de retete si combinatii, gofrele se pot transforma dintr-un desert delicios, intr-un mic dejun copios, alaturi de ochiuri si bacon. Indiferent de reteta pe care o alegi, gofrele sunt varianta ideala atunci cand vrei sa prepari ceva rapid si delicios in acelasi timp.

Secretul unei gofre delicioase constra nu doar in maiestria bucatarului, ci si in echipamentul cu care sunt facute aceste delicii, pentru ca stim cu totii ca simlitatea coacerii acestui desert consta in aparatul cu care sunt modelate si coapte acestea. Roller Grill aduce si pe piata din Romania un aparat profesional pentru gofre, extrem de rapid si eficient, ideal pentru bucatariile profesionale. Avand diferite forme si marimi, aparatul de gofre este un echipament ideal atat pentru zona de street food, cat si pentru bucataria unui restaurant select. Cu un timp de coacere de 2'30 minute si o temperatura reglabila intre 0 si 300 grade Celsius, aparatul este ideal pentru francize si lanturi de restaurante, dar si pentru rulote si buticuri stradale, fiind un aparat usor de manevrat si utilizat.

aparatul de gofre

Te invitam sa te bucuri de performantele oferite de aceste aparate de gofre,pe care ti le punem la dispozitie in magazinul nostru online. Gama noastra de echipamente HoReCa este diversa, completa si poate raspunde cerintelor oricarui profesionist.