Functii de fierbere, gatire intensiva, gratar, prajire, gatire slow-cooking, gatire sub vid
Poate inlocui echipamente precum marmita, tigaie basculanta, pasta cooker, friteusa, grill
Posibilitate de gatire in mod automat sau manual
Echipamentul se livreaza cu retete presetate din fabrica
Panou control touch screen 12"
Posibilitate memorare 800 programe cu 12 pasi gatire
Meniu in limba romana
Posibilitati multiple de afisare a retetelor, fazei de lucru, consum energetic etc.
Timp foarte scurt de incalzire la temperatura de gatire de 180°C, respectiv 3 min
Temperaturi lucru +30 +250°C
Temperatura pentru gatit sub presiune: 110 °C
Capacitate: 100 Litri
Capacitate GN: 2 GN 1/1
Suprafata lucru: 713x580 mm
Cuva este confectionata din inox AISI 316, rezistent la zgarieturi si utilizare intensa
Sistem automat de ridicare/coborare a bratului care sustine accesoriile gatit
Sistem electromecanic de basculare a cuvei
Sonda de masurare a temperatrurii pentru fiecare cuva
Dus cu sistem retractabil
Sistem de monitorizare si afisare a datelor HACCP
Dotat cu priza 220V, pentru utilizare diferite accesorii (mixer mana, etc) si port USB, pentru transfer/salvare date
Tensiune alimentare: 380 V
Putere: 24.6 KW
Presiune maxima: 0.48 bar
Clasa protectie IPx5
Necesita racordare la apa, cu racord 3/4" si scurgere Ø50 mm
Dimensiuni: 1293x950x1050 mm
Greutate neta: 524 kg
Accesorii optionale: brat suport pentru cosuri, cos pentru gatit, cos pentru friteusa, gratar pentru gatit sub vid, sita, spatula, spatula mare pentru omlete
Tigaia multifuncțională Jipa Jump 101P, cu o capacitate de 100 L și presurizată, este un echipament profesional de top, ideal pentru bucătăriile comerciale sau unitățile de catering care necesită gătirea rapidă și eficientă a unor cantități mari de preparate. Datorită funcționalității sale presurizate, această tigaie permite gătirea alimentelor la temperaturi mai ridicate și într-un timp mai scurt, ceea ce contribuie la economisirea de energie și timp. Funcțiile sale multifuncționale permit prepararea unei game largi de rețete, cum ar fi prăjirea, fierberea, gătirea prin abur sau alte metode culinare, făcând-o extrem de versatilă.
Tigăile multifuncționale sunt echipamente de gătit proiectate pentru a îndeplini o gamă largă de funcții, inclusiv prăjire, coacere, fierbere, sotare și gătire lentă. Aceste tigăi sunt ideale pentru bucătăriile profesionale care trebuie să gestioneze diverse preparate în același timp, oferind flexibilitate și eficiență maximă.
Specificatii:
Functii de fierbere, gatire intensiva, gratar, prajire, gatire slow-cooking, gatire sub vid
Poate inlocui echipamente precum marmita, tigaie basculanta, pasta cooker, friteusa, grill
Posibilitate de gatire in mod automat sau manual
Echipamentul se livreaza cu retete presetate din fabrica
Panou control touch screen 12"
Posibilitate memorare 800 programe cu 12 pasi gatire
Meniu in limba romana
Posibilitati multiple de afisare a retetelor, fazei de lucru, consum energetic etc.
Timp foarte scurt de incalzire la temperatura de gatire de 180°C, respectiv 3 min
Temperaturi lucru +30 +250°C
Temperatura pentru gatit sub presiune: 110 °C
Capacitate: 100 Litri
Capacitate GN: 2 GN 1/1
Suprafata lucru: 713x580 mm
Cuva este confectionata din inox AISI 316, rezistent la zgarieturi si utilizare intensa
Sistem automat de ridicare/coborare a bratului care sustine accesoriile gatit
Sistem electromecanic de basculare a cuvei
Sonda de masurare a temperatrurii pentru fiecare cuva
Dus cu sistem retractabil
Sistem de monitorizare si afisare a datelor HACCP
Dotat cu priza 220V, pentru utilizare diferite accesorii (mixer mana, etc) si port USB, pentru transfer/salvare date
Tensiune alimentare: 380 V
Putere: 24.6 KW
Presiune maxima: 0.48 bar
Clasa protectie IPx5
Necesita racordare la apa, cu racord 3/4" si scurgere Ø50 mm
Dimensiuni: 1293x950x1050 mm
Greutate neta: 524 kg
Accesorii optionale: brat suport pentru cosuri, cos pentru gatit, cos pentru friteusa, gratar pentru gatit sub vid, sita, spatula, spatula mare pentru omlete