5 ustensile necesare pentru un burger perfect!

Care sunt cele 5 ustensile de gătit necesare pentru un burger perfect? Pentru că există atât de multe opțiuni de ustensile  și echipamente pentru burgeri, noi am ales pentru tine 5 dintre cele mai importante echipamente si accesorii pe care trebuie sa le ai la indemana atunci cand prepari burgeri:

1.Gratar

gratar profesional nedet si striat

Cea mai buna varianta pentru afacerea ta este un grill| gratar de banc. Usor de montat si utilizat, gratarele de banc sunt varianta ideala a spatiilor mici. Avantajele unui astfel de grill, pe langa dimensiunile sale compacte, consta in suprafata de gatire, ce poate sa fie neteda, striata sau combinata : 60% neteda + 40% striata. Cele 2 zone ale grill-ului | gratarului electric profesional pot functiona independent sau concomitent, ceea ce inseamna ca puteti rumenii carnea si chifelele in acelasi timp.

2. Rasnita de sare si piper

rasnita sare si piper

Nimic nu se compara cu aroma piperului proaspat macinat. Pentru un burger delicios ai nevoie de condimente proaspat macinate pentru a da un plus de aroma preparatelor tale. Avem pentru tine o gama larga de rasnite de piper si sare pentru afacerea ta.

3. Masina de tocat carne

masina profesionala electrica de tocat carne

Secretul unui burger perfect se afla ascuns in amestecul de carne preparat de dumneavoastra. Poti sa-ti prepari singur carnea cu o masina de tocat carne simplu si rapid, iar gustul cu siguranta va fi mult mai bun.

Lancom are pentru tine o gama completa de masini de tocat carne usor de folosit, care te vor ajuta sa-ti prepari singur carnea.  Mai mult, iti oferim si un accesoriu pentru format hamburgeri ce se poate atasa la masinile de tocat nr. 8, 12, 22, 32. Productivitate unui astfel de acesoriu este de 20 de hamburgeri pe minut.

4. Aparat manual de facut hamburgeri

aparat manual de facut hamburgeri

5. Spatula pentru burgeri

spatula pentru hamburgeri

Spatula este o mica unealta care s-a dovedit extrem de utila in bucatarie, atunci cand vrei sa prepari deliciosii burgeri. Usor de utilizat, spatula te ajuta sa intorci burgerii rapid, fara prea mult efort.

6. Friteusa profesionala

 

 

Un burger delicios nu putea sa nu aiba alaturi o portie de cartofi proaspat rumeniti. Lancom va pune la dispozitie o gama larga  de friteuse de banc, capabile sa rumeneasca in doar cateva clipe deliciosii cartofi. Friteusele de banc sunt ideale spatiilor mici, asigurand acceasi calitate ca si celalalte friteuse.