Dispensere automate 1 produs

81% dintre clienți caută restaurante cu un mediu sigur și reguli stricte de siguranță, ca factor decisiv în alegerea locului în care mănâncă!

Lancom in parteneriat cu Server aduce pe piata din Romania un produs revolutionar, care se preteaza perfect noilor restrictii si masuri de igiena impuse de pandemia Covid-19: Dispenserul de sosuri TOUCHLESS EXPRESS!

Dispenserele automate Touchless Expres sunt dispensere activate manual, care porționează sosuri în deplina siguranță, fără contact. Tehnologia PerfectSense detectează mâna utilizatorului pentru a distribui o porție. Porțiunile variabile pot fi distribuite îndepărtând mâna înainte de finalizarea ciclului de distribuire.

Dispenserele automate sunt pregatite pentru functionare si nu necesita calibrare, trebuie doar conectat la priza.Constructia integrala din otel inoxidabil de inalta calitate ii asigura o curatare usoara si o rezistenta ridicata, ceea ce inseamna o durata de viata indelungata.Distribuitoarele Touchless Express furnizează până la 98% evacuare, ceea ce inseamna mai puține deșeuri, iar pungile pentru sosuri sunt reciclabile.

Dispensere automate
Dispenser | Dozator sosuri TOUCHLESS EXPRESS Dispenser | Dozator sosuri TOUCHLESS EXPRESS

Dispenser | Dozator sosuri TOUCHLESS EXPRESS

Cod produs: SE-SS-T Singles

1103.40 €

Fara TVA