Accasorii profesionale HoReCa - blender profesional, fantana ciocolata, oale inox, masina tocat carne

Pentru ca performanta cere atentie si planificare ananuntita, in restaurante, cafenele, baruri si hoteluri, pregatirile pentru Valentine’s Day sunt in toi.

Bucatarii gandesc meniuri romantice, cu arome imbatatoare, barmanii isi consulta retetarele pentru a realiza cocktail-uri cu tematica si design sugestiv, iar hotelurile se imbraca de sarbatoare si isi rasfata clientii cu oferte irezistibile, fiecare detaliu e realizat de profesionistii din domeniul HoReCa astfel incat clientii sa guste din plin fericirea acestei zile speciale, iar ideile creative si originale par sa nu cunoasca limite.

Pentru ca fiecare idee mai mult sau mai putin idrazneata sa poata fi pusa in practica, fiecare profesionist are nevoie de echipamente si accesorii HoReCa de o inalta calitate si performanta, care sa atinga standardele maxime de fiabilitate si profesionalism, plecand de la oale de inox si caratite inox, masina tocat carne, blender profesional, cutite profesionale, mixer profesional, Robot Coupe sau fantana ciocolata si pana la vesela, elemente de design si accesorii.

O bucatarie dotata cu echipamente si accesorii HoReCa de calitate este, in mod cert, dorinta oricarui chef, iar pentru ei am pregatit in cel mai profesionalizat magazin online de echipamente si accesorii HoReCa un inventar complet si complex de oale inox, cratita inox, masina tocat carne, blender profesional, cutite profesionale, aparat vidat, mixer profesional, mixer patiserie, Robot Coupe.

 

Pentru ca felul in care sunt prezentate si servite preparatele reprezinta 50% din succesul acestora, am pregatit in magazinul nostru de accesorii HoReCa:  vesela melamina, tavi servire, carucior flambe, fructiere si multe altele.

Pentru barmani am pastrat tot ceea ce era mai eficient in prepararea bauturilor de exceptie: storcator citrice, storcator legume/fructe, aparat gheata, storcator profesional portocale, blendere, cafetiere si multe accesorii bar gata sa serveasca scopurilor barmanilor iscusiti.

Lancom – magazin online de echipamente si accesorii HoReCa este intotdeauna alaturi de profesionisti, dedicandu-se oferirii celor mai performante solutii pentru dotarea bucatariilor profesionale, pentru atingerea performantei in unul dintre cele mai creative, fascinante si ofertante domenii.

Daca iti doresti sa faci fata cu succes tuturor provocarilor profesionale, te asteptam cu echipamente si accesorii HoReCa realizate astfel incat sa iti fie cei mai buni aliati: oale inox, cratita inox, masina tocat carne, blender profesional, cutite profesionale, aparat vidat, mixer profesional, Robot Coupe, storcator citrice, storcator legume/fructe, aparat gheata, fantana ciocolata, fructiere si multe altele.