Blender eprofesionale – mix perfect, preparate de exceptie

Masa de Craciun, inseamna, in mod traditional carnati, sarmale si alte preparate si delicatese realizate din carne de porc, inseamna cozonac si prajituri de casa, pentru care cel mai performant magazin online de echipamente HoReCa iti pune la dispozitie masini de tocat carne si  mixer profesional – Robot Coupe.

Pentru ca stim ca un bucatar care conduce o bucatarie profesionala stie cel mai bine sa imbine traditionalul cu inovativul, ca isi doreste sa aduca pe mesele de Craciun si preparate mai putin consacrate pentru aceasta perioada, dar cu o savoare fantastica si pentru ca pentru realizarea acestora este necesara detinerea de aparatura de bucatarie profesionala, iti punem la dispozitie o gama variata de blendere profesionale cu ajutorul carora sa iti poti pune in practica talentul, creativitatea si pasiunea in realizarea preparatelor culinare.

Din gama de blendere profesionale, iti prezentam cateva modele care cu certitudine iti vor retine atentia si care sunt disponibile in elegantul si profesionistul nostru magazin online de echipamente HoReCa.

Aceste blendere profesionale sunt ideale pentru preperarea sucurilor naturale de legume si fructe, fara sa necesite taierea prealabila a acestora, la momentul mixarii putandu-se adauga si gheata cuburi pentru a crea acea textura fabuloasa.

Datorita functiei puls, puteti adauga in compozitie si frunze de verdeata si fructe foarte mici, pe care acest blender profesional le va transforma intr-o pasta fina, delicioasa.

Blendere profesionale, blender profesional, magazin online de echipamente HoReCa, bucatarie profesionala

Prepararea supelor crema, trnsformarea cafelei boabe intr-un praf fin de cafea, a orezului intr-o faina cu granulatie foarte mica mixarea perfecta pentru obtinerea unei creme de branza sau a unei inghetate savuroase, toate sunt posibile cu oricare dintre modelele de blendere  profesionale pe care ti le pe punem la dispozitie.

Fiecare dintre modelele de blendere pe care ti le punem la dispozitie sunt usor de intretinut si manevrat, fiind realizate din materiale de cea mai inalta calitate.

Ofera-ti placerea de a realiza cele mai savuroase preparate dotandu-ti bucataria profesionala cu echipamente HoReCa – blendere profesionale, masina de tocat carne, mixer profesional  si altele – puse la dispozitia ta ce Lancom – magazinul online care da startul bucatariilor profesionale.