Calitate si sanatate la cele mai inalte standarde, folosind oala din inox!

Indiferent cat de mult timp petrecem in bucatarie, unele preparate parca nu au forma sau gustul corespunzator. Pentru noi, pasionatii domeniului gastronomic, aceasta constatare reprezinta o mare dezamagire! Incepem sa ne pierdem increderea in fortele proprii, ne gandim serios sa ne dam demisia din rolul de bucatar si ajungem la concluzia ca nu suntem capabili sa dezvoltam afacerea culinara proprie.

produse inox

Esti intr-o situatie asemanatoare? In acest caz, trebuie sa stii ca vina ii este atribuita recipientului in care gatesti. In detrimentul vaselor de email, cupru sau aluminiu, alege o oala inox care garanteaza calitatea preparatelor tale!

Fata de alte materiale, metalul inoxidabil are anumite proprietati care vin in ajutorul consumatorilor. Pe langa stabilitatea sa la temperaturile ridicate, acest tip de metal nu elibereaza substante periculoase in alimentele gatite, rezultand in preparate sanatoase si pline de vitamine.
 
Foarte multe persoane aleg sa foloseasca vasele din aluminiu in gatirea felurilor principale sau secundare de mancare. Este adevarat ca aluminiu conduce uniform caldura, accelerand procesul de preparare, insa acest material este foarte periculos pentru organism. Acest element chimic poate ajunge foarte usor in compozitia produselor culinare si contribuie activ la aparitia bolii Alzheimer, o afectiune fara leac care afecteaza rationalitatea persoanelor afectate.
 
De asemenea, obiectele din teflon nu sunt recomandate in procesele culinare. Exista diferite studii care vorbesc despre legatura acestui material plastic cu aparitia diverselor tipuri de cancer. Aceasta boala poate fi produsa de eliminarea acidului perfluorooctanoic in organism, o substanta nociva extrem de periculoasa pentru sanatatea noastra.
 
oala inox
 
In aceste conditii, de ce sa nu folosesti o oala inox care, datorita proprietatilor ei, garanteaza prepararea optima a mancarurilor alese? Pentru obtinerea unor preparate sanatoase si delicioase, Lancom recomanda sa achizitionezi un vas din aliaj inoxidabil ce poate fi folosit atat in bucataria proprie, cat si in cea a restaurantului tau! O oala inox profesionala cu o capacitate de 150 litri poate fi elementul cheie ce aduce renume preparatelor tale! Acest recipient destinat uzului profesional are un fund de de tip sandwich, realizat din 3 straturi suprapuse, care asigura o arta culinara impecabila. Cu un finisaj satinat, acest produs arata conform capacitatilor lui. In plus, oala inox poate fi folosita atat pe plita electrica cat si pe cea cu gaz, asigurand in ambele situatii transferul optim de temperatura.ip sandwich, realizat din 3 straturi suprapuse, care asigura o arta culinara impecabila. Daca iti doresti un vas de capacitate mai mica, poti alege o oala din inox magnetic de  36 litri! Si acest model prezinta un fund triplu, garantand un transferul potrivit de caldura in timpul pregatirii alimentelor.
 

cratita inox

Deoarece inoxul alimentar magnetic gasit in compozitia acestui vas are o compozitie speciala, vei beneficia de multiple avantaje in momentul procesului de gatire. Conductivitatea termica creste cu 35% iar coeficientul de expansiune scade cu un procent considerabil, respectiv de 40%.ii alimentelor.
 
In alte cuvinte, oala din inox magnetic are o rezistenta mai sporita la socurile termice si fizice iar timpul de preparare al alimentelor este mult mai scurt, permitandu-ti sa obtii o expansiune a calitatii si a cantitatii produselor!
 
Renunta la vasele realizate din materiale nocive organismului si alege sa folosesti oale din inox de cea mai buna calitate in bucataria ta! Achizitioneaza modelul care coincide preferintelor tale din sectiunea magazinului nostru, respectiv Oale Inox.
 
Lancom Distribution iti pune la dispozitie echipamente bucatarii profesionale de cea mai buna calitate la preturi avantajoase. Poti incepe sa faci cumparaturile pentru afacerea ta chiar acum! Alege produse si accesorii exceptionale pentru bucataria ta!
 
 
Sursa foto: freepik.com