Ce face din Mibrasa cel mai bun cuptor cu cărbuni de pe piață?

Cuptoarele cu cărbune Mibrasa  preiau toate gusturile minunate si tehnicile rustice ale gătitului tradițional cu cărbune și transformă procesul de gatit într-o adevarata placere. Cu toate acestea, ce face ca aceste cuptoare să fie atât de bune? În acest articol, ne vom concentra asupra diferitelor avantaje ale cuptorului Mibrasa, inclusiv istoria companiei, calitatea construcției și versatilitatea, plus utilizarea sa în restaurantele cu stele Michelin.

Mibrasa - puternic si versatil

Marca Mibrasa provine din inima Spaniei, unde echipamentele de gătit sunt construite având în vedere rezistența și fiabilitatea. Gama de cuptoare este fabricată din materiale de cea mai bună calitate și este puternic izolată pentru a maximiza durata de viață. În plus, rafturile grătarului de gătit din interiorul cuptoarelor sunt sudate manual si sunt construite din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Această caracteristică a cuptoarelor Mibrasa indică dedicarea și angajamentul mărcii de a produce cele mai bune cuptoare pe cărbune de pe piață.

Cu un cuptor cu cărbune, bucătarii pot face un pas înapoi în timp și se pot bucura de o metodă de gătit mai tradițională - nu doar apăsând un buton și lăsând un cuptor să gătească „automat” mâncarea. Gătitul cu cărbune este versatil, practic și creativ, permițându-le bucătarilor să depășească limitele unui meniu.

cuptor cu carbunecuptor profesional cu carbune de la mibrasa

Cuptoarele cu cărbune Mibrasa sunt folosite în restaurantele cu stele Michelin din întreaga lume și, de nenumărate ori, își dovedesc valoarea. O stea Michelin înseamnă că bucătăria este plină de unii dintre cei mai mari bucătari din lume. Acest merit se datoreaza, în parte, si echipamentelor de gătit pe care acestia le folosesc. Spre exemplu, restaurantul suedez Esperanto, restaurant cu 1 stea Michelin situat în Stockholm, care a primit titlul de „Cel mai bun restaurant din Suedia”( de mai multe ori are onoarea de a fi inclus si pe lista celor mai bune 50 de restaurante din lume) declara:„Cu Mibrasa obținem o altă dimensiune a limbajului nostru gastronomic.”

cuptoare cu carbune de la mibrasa

Bucătarii din Esperanto își propun mâncăruri inovatoare și atemporale, bazate pe gătitul clasic - iar gama Mibrasa a ajutat bucătăria să atingă acest nivel:„Vrem să apelăm la toate simțurile. Cu Mibrasa obținem o altă dimensiune a limbajului nostru gastronomic ”, a explicat șeful șef Sayan Isaksson.

Indiferent dacă bucătăria gătește carne, pește, legume sau orice altceva, gama de cuptoare cu cărbune Mibrasa continuă să livreze în orice circumstanță. Acest lucru se datorează unui număr de beneficii încorporate in întreaga gamă:

- Metoda de gătit mai rapidă și mai curată în comparație cu un grătar deschis

- Consum mai mic de cărbune decât grătarele deschise și alte tipuri de gătit

- Control mai mare al căldurii, ceea ce crește calitatea grătarului în bucătărie

- Aromă îmbunătățită din metodele primare de gătit

cuptor profesional cu carbuni

La sfârșitul zilei, bucătăriile caută un singur rezultat: feluri de mâncare consistente pe care clienții lor sa le placa și sa le doreasca din nou. Acesta este motivul pentru care Mibrasa este iubit de restaurantele din întreaga lume. Cuptoarele Mibrasa îi ajută pe bucătari să gătească alimentele la un standard ridicat, care surprinde clienții din intreaga lume.