​Ce iti trebuie pentru prepararea legumelor, toamna!

Toamna este sezonul abundentei in cultura legumelor si a fructelor. Cele mai aromate dulceturi, salate de vinete, zacusca, bulion si alte preparate din legume tocate sunt gata sa fie servite spre deliciul oricarui gurmand.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate cu o prospetime de neegalat in prepararea legumelor, este necesara o aparatura de cea mai buna calitate.

tigaie profesionala

Produsele pentru gatit, taiat, tocat si curatat de la Lancom sunt special concepute pentru a usura si eficientiza munca oricarui bucatar, din restaurant sau acasa.

Fiind bogate in vitamine si minerale, proprietatile legumelor trebuiesc pastrate cat mai natural, ca aromele sa fie puternice in orice fel de mancare ar fi puse.

Iata ce ustensile nu trebuie sa lipseasca din bucataria profesionala a restaurantului tau pentru preparatele cu legume:

1. Cutit de cojit si de taiat legume

 

cutit taiat legume

cutit profesional legume

In primul rand pentru curatarea legumelor trebuie un cutit mic, usor de manuit, din inox, rezistent la taierile in timp.

Lama curbata te va ajuta sa cureti in profunzime si cele mai fibroase legume, ca tu sa ai parte de o mancare curata si igienizata.

Tot la acest capitol, un cutit pentru taierea si maruntirea legumelor cu o lama de 20 de cm, este indispensabil. Manerul este prevazut cu un strat proflex antibacterian, potrivit gatitului in restaurante.

2. Robotul de bucatarie pentru taiat

robot pentru taiat legume

Daca trebuie sa gatesti cantitati mai mari de mancare si iti trebuie mai mult timp pentru alte activitati, robotul de taiat legume cu 5 discuri este solutia ideala.

Acesta este prevazut cu doua intrari pentru taierea legumelor pe diverse marimi. Pentru o mai buna siguranta in gatitul cu masina de taiat, aceasta este dotata cu o clapeta de presare pentru protectie.

Foloseste-l si in cel mai scurt timp, vei avea legumele taiate identic cu cea mai mare precizie, fara efort.

3. Masina de tocat legume si carne

masina tocat legume si carne

Cand ai nevoie de un aparat de tocare multifunctional, poti utiliza masina de tocat legume si carne, din inox rezistent.

Pe partea culinara, masina de tocat ajuta la preparate delicioase cu carne mixta si legume ca sarmalele, chiftelele, zacusca, bulion si alte salate combinate ca la mama acasa.

Aromele se vor pastra intacte, iar produsele vor fi mai zemoase si suculente cu pulpa naturala a legumelor folosite la tocat.

4. Ustensile pentru decorat

ustensile pentru decorat

Culorile legumelor au un spectru vesel si tentant, care dau un plus de dinamism si estetica preparatelor vegetale sau cu carne.

Ornarea lor se face un set de ustensile pentru decorat din inox, pentru cele mai reusite forme.

Preparatele vor arata impecabil, iar restaurantul tau cu siguranta va fi cotat mai bine pentru prezentarea felurilor de mancare.

Impactul vizual nu trebuie niciodata neglijat, acesta fiind unul din simturile care starnesc apetitul culinar al potentialilor si actualilor clienti.

Doteaza-ti bucataria cu produsele profesionale de gatit Lancom si atentia la detalii din preparatele delicioase cu legume, va starni numai apreciere din partea tuturor.