Ce va trebuie pentru prepararea mancarurilor din carne?

O bucatarie bine dotata este cheia unui restaurant de succes.

Cu cat este o varietate culinara, cu atat numarul clientilor va creste. Pentru a acoperi un numar mai mare de gusturi si cereri, este necesara echiparea cu aparatura specializata pe profilul restaurantului.

Principalul fel de mancare, cel mai raspandit din cele mai vechi timpuri, ramane carnea.

Preparatele din carne sunt diverse de la cele de tip fast food: cu hamburgeri, hot dogs, sandwhichuri, shaorma, grilluri, pana la clasicele sarmale, chiftele si ciorbele specifice.

Lancom iti pune la dispozitie o gama larga de produse profesionale pentru carmangerie, care vor ajuta la prepararea celor mai delicioase meniuri.

Iata ce aparatura nu trebui sa-ti lipseasca din bucataria restaurantului tau:

1. Malaxorul de carne

malaxor carne

Facut din inox, cu o capacitate de 35 litri, malaxorul de carne electric amesteca diferite tipuri de carne, intr-o masa omogena, buna de preparat orice meniu.

Fiind un instrument profesional, malaxorul este indicat sa se foloseasca in industria alimentara, pentru a spori timpul si eficienta prepararii mancarurilor din carne.

2. Masina de tocat carne

masa tocat carne

Meniurile care necesita carne mixta tocata, cum ar fi chiftelele, sarmalele, pastele cu carne si altele, se pot face cu ajutorul masinii de tocat carne.

Facuta din inox, masina de tocat poate fi dotata cu accesorii pentru zdrobirea rosiilor si legumelor, pentru a adauga aroma vegetala intr-o gustare delicioasa.

Usureaza munca bucatarului cu o masina de tocat profesionala, iar rezultatele vor fi pe masura.

3. Accesorii de preparat carnea

accesorii preparat carne

O gustare din carne trebuie sa fie frageda si fina, pentru a ajuta digestia. Carnea trebuie pregatita cu un batator special cu mai multe fetepentru un produs fin, usor de preparat.

Snitelele si pieptul pregatit cu acesta, asteapta doar o garnitura spectaculoasa care vor impresiona orice gurmand.

Tot la acest capitol, puteti apela cu incredere la fragezitorul de carne din inox, care va transforma fibrele greu de mestecat, intr-un produs fin, usor de gatit.

4. Aparat de facut carnatii

aparat facut carnati

Deliciosii carnati sunt un meniu consistent si tentant, mai ales in sezonul rece, fiind o mancare traditionala pentru sarbatorile de Craciun.

Pentru a minimaliza efortul si cheltuielile bucatariei, aparatul de umplut carnatii pe verticala este de un real ajutor.

Tot ce mai lipseste este un piure de cartofi gustos si mancarea este gata.

5. Presa pentru hamburgeri

Serviti cu succes fie in fast-fooduri, fie in restaurante, bistrouri sau standuri outdoor, hamburgerii sunt un fel de mancare usor de facut si de servit.

Presa manuala pentru hamburgeri este facuta din inox de cea mai buna calitate, care este prevazuta cu un ejector pentru preparatul din carne.

Fie ca alegem sau nu preparatele din carne, proteinele din acestea sunt vitale. Muschii si pielea oricarui om au nevoie de fibre pentru un tonus mai bun. O dieta bogata si sanatoasa va imbunatati starea de spirit si aspectul fizic.

Tocmai de aceea, pentru a pastra proprietatile carnii, bucataria trebuie dotata cu echipamente profesionale, de incredere.

Echipamentele pentru carmangerie de la Lancom sunt facute sa usureze munca bucatarilor si sa ofere cele mai bune rezultate culinare, in cele mai igienice conditii.

Acum ca bucataria este gata, nu mai ramane decat sa pui decoratiunile care sa tenteze si sa starneasca apetitul clientilor si afacerea ta va merge de minune.