​Cucina italiana in bucataria ta – masini de fiert paste

Fascinanta si apetisanta bucatarie italiana a devenit un real punct de interes pentru o foarte mare parte a celor care stiu sa aprecieze la adevarata valoare deliciile culinare.

Cucerind rand pe rand, popor dupa popor, credem ca apetisanta cucina italiana ar fi putut, cu usurinta sa il ajute pe Traian, in vremuri imemoriale, sa faca multe osti sa capituleze, fara sa se impotriveasca, scutind astfel omenirea de o multitudine de razboaie de cucerire.

Aromele ce iti imbata simturile, mixul de ingrediente ce iti desfata papilele gustative, toate caracteristicile bucatariei italiene te fac sa vrei mai mult, sa incerci noi preparate si sa te transformi in clientul fidel al restaurantului ce poate sa iti ofere nu doar o varietete bogata de meniuri italienesti, ci care reuseste sa imprumute din tehnica inconfundabila a jovialilor bucatari, oferindu-ti rasfatul culinar suprem.

masini de fiert paste, echipamente pentru bucataria calda, echipamente HoReCa

Pentru a atinge gustul perfect obtinut in bucataria de renume din fascinanta Peninsula, este foarte important sa realizezi procesul de preparare bazandu-te pe tehnologia de cea mai buna calitate, cu performante de exceptie.

Unul dintre meniurile italienesti ce au facut chiar si subiectul unui celebru si incantator film de desen animat produs la Hollywood, pastele italienesti, au capacitatea de a transforma un sceptic intr-un impatimit al bucatariei tale.

Pentru obtinerea acestei performante, oferirea unei atentii desavarsite fiecarui detaliu este cruciala.

Primul pas spre obtinerea succesului cu o reteta de paste este fierberea.

Fierberea corecta a pastelor, in cele mai bune conditii si cu cele mai bune rezultate iti este asigurata de performantele si eficientele masini de fiert paste.

Realizate din otel, dotate cu sistem de evacuare a apei, oferindu-ti astfel scurgerea perfecta, oferindu-ti posibilitatea de a controla temperatura prin termostat, performantele masini de fiert paste pe care ti le punem la dispozitie iti garanteaza obtinerea rezultatelor mult asteptate.

Dedicata chef-ilor care pun pret pe calitatea si perfectiunea fiecarui detaliu, oferta noastra de echipamente pentru bucataria calda este una completa si complexa.

Astfel, daca iti doresti o masina pentru fiert pastecu dulap neutru, o productivitate de 12 kg/sarja si tensiune de alimentare 380V, in magazinul nostru online de echipamente HoReCa o vei gasi.

masina fiert paste, masini fiert paste, echipamente pentru bucataria calda

De asemenea, daca vrei ca masina de fiert paste achizitionata sa aiba o capacitate ceva mai redusa pe sarja, dar sa isi mentina performantele de ultima generatie, tot magazinul nostru online de echipamente pentru bucatarii profesionale este raspunsul!

echipamente pentru bucataria calda, masina de fiert paste, echipamente HoReCa, masini de fiert paste

Transforma-ti restaurantul intr-un veritabil hot point pentru pasionatii de preparate italienesti, achizitioneaza echipamente de cea mai buna calitate, alege calitatea Lancom!