De ce sa alegi echipamente Prismafood pentru pizzeria ta!

Prismafood este o companie fondată în 2006, care treptat a devenit unul dintre cei mai importanți jucători europeni din sectorul echipamentelor profesionale pentru pizzerii si resturante. Compania este extrem de competitivă pe piețele naționale și externe, putând oferi clienților săi un sortiment complet de echipamente de o calitate excepțională. Prismafood vine cu solutii noi la problemele vechi ale pietei HoReCa  și propune echipamente care sa faciliteze munca in bucatarie.

Prismafood este principalul furnizor Lancom pe partea de echipamente profesionale  pentru pizza. Impreuna am adus pe piata din Romania cele mai bune cuptoare profesionale electrice de pizza si cele mai eficiente malaxoare cu cap rabatabil si malaxoare cu cap fix pentru malaxarea aluatului de pizza.

Ca si Lancom, Prismafood acordă o mare atenție asistenței clienților, de aceea  pastram  o colaborare constanta pentru a  identifica in permanenta nevoile clientilor si a aduce pe piata din Romania echipamente fiabile și funcționale nevoilor actuale.

In ceea ce priveste calitatea , Prismafood a fost mult timp o garanție pentru clienții săi datorilta  certificări și evaluări continue, oferind soluții de  dezvoltate chiar din faza de proiectare pentru a se asigura că echipamentele sunt fiabile în timp. Fiecare componentă este gestionată direct, Prismafood deținând întregul proces de producție. 

Încă de la început, Prismafood a oferit produse funcționale și fiabile prin tehnologii avansate, dar ușor de utilizat, fiind adaptate nevoilor profesioniștilor din serviciile alimentare. Gama largă de produse împreună cu opțiunea de personalizare fac din Prismafood partenerul ideal pentru Lancom, în confruntarea cu o piață în continuă dezvoltare.

Oferta Lancom, compusă din numeroase game și linii de produse, este predispusă pentru a satisface cele mai specifice nevoi, cu echipamente special create pentru orice afacere. De asemenea, Lancom dispune de o zonă de testare a echipamentelor pentru a prezenta și demonstra funcționalitatea produselor. Demo kitchen by Lancom ofera cilentilor sansa de a testa echipamentele, astfel incat sa descopere modul de functionare adecvat si sa testeze calitatea produselor. 

Alege si tu calitatea echipamentelor de la Prismafood oferite de Lancom si te vei bucura de o gama larga de echipamente fiabile timp indelungat. Consulta oferta completa aici