De ce să alegi produse resigilate pentru afacerea ta?

Acum poti sa faci economii importante, fara sa renunti la calitate! Cum? E simplu, alegi produse resigilate!

Resigilate nu inseamna rabat de la calitate, pentru ca un  produs resigilat nu este second hand. Este un produs nou, perfect functional, al carui ambalajul fost deschis sau deteriorat, iar produsul prezinta mici zarieturi sau defecte estetice care nu incurca functionarea optima a echipamentului.

produse profesionale resigilate

Produsele resigilate Lancom functioneaza perfect. Un avantaj important al produselor resigilate este faptul că, spre deosebire de produsele sigilate, acestea sunt deja testate. Nu există nicio diferență între un produs sigilat și unul resigilat în ceea ce privește calitatea sau funcționalitatea. Un alt avantaj al produselor resigilate este faptul că, datorită lor, puteți economisi destul de mult, prețul acestor produse fiind extrem de avantajos. Puteți cumpăra același produs la un preț mai mic!

Lancom dispune de o gama de echipamente resigilate din urmatoarele motive:

– au fost expuse în showroom;

– au fost desfacute din ambalajul original pentru a fi fotografiate şi documentate în vederea punerii la vânzare pe site/ în magazin;

– au fost testate de către tehnicieni;

–transportul produsului s-a realizat în condiţii incorecte; ambalajul orginal a fost deteriorat, iar produsul a suferit mici zgarieturi sau defecte de ordin estetic, fara a afecta functionarea acestuia;

– sunt produse folosite ca demo in bucataria Lancom.

Merită să achiziţionăm produse resigilate?

Cu siguranţă, da. În primul rând pentru că toate produsele din această categorie au fost testate si sunt perfect functionale, iar  în al doilea rând, pentru că reducerile de preţ sunt de pana la 40%.

Un alt aspect important este acela ca produsele resigilate beneficiază de posibilitatea returului dacă nu sunteţi mulţumiţi de achiziţia făcută.

Daca esti in cautarea unor echipamente accesibile pentru afacerea ta, produsele resigilate sunt cea mai buna solutie! Lancom are pentru tine o gama vasta de produse resigilate, gata sa fie folosite la tine in bucatarie!