Dotari pentru baruri si restaurante intotdeauna in trend

Temperaturile reduse, diferentele majore intre conditiile atmosferice din timpul zilelor si cele ale noptilor, precum si socurile termice pe care le resimtim de fiecare data cand facem trecerea intre interior si exterior, toate vin sa ne dezechilibreze organismul si sa permita racelilor si virozelor sa isi faca aparitia.

Atenti la starea lor de sanatate, dorindu-si sa faca fata cu succes acestor provocari, mentinand-se intr-o forma perfecta, din ce in ce mai multi dintre cei care frecventeaza restaurantele, barurile si cafenelele, solicita sucuri naturale de fructe, care cu certitudine le ofera un plus de vitamine, fortificandu-le organismul.

Indeplinirea dorintelor clientilor este unul dintre cele mai importante obiective ale specialistilor in domeniul HoReCa, iar pentru realizarea celor mai bune sucuri de portocale, cu certitudine au nevoie de ajutorul unor utilaje de bucatarie/restaurant care sa se ridice la cele mai inalte standarde de calitate.

aparat frappe, mixer bar

Pentru ca Lancom – magazin online de aparatura si accesorii pentru bucatarie profesionala raspunde pozitiv tuturor cerintelor specialistilor din domeniul HoReCa, va pune la dispozitie storcator portocale profesional, gata sa prepare cele mai gustoase sucuri naturale.

Lancom unul dintre cei mai profesionisti provideri de utilaje de bucatarie/restaurant iti pune la dispozitie storcator portocale profesional cu operformanta fantastica si o productivitate de 18 – 20 portocale/minut.

Alaturi de storcator portocale profesional, Lancom - magazin online de aparatura si accesorii pentru bucatarie profesionala iti pune la dispozitie si storcator citrice gata sa le ofere clientilor tai cele mai delicioase sucuri naturale, care sa le rasfete simturile si sa le fortifice organismul. La deliciul oferit de gustul savuros al fructelor, acidul placut al citricelor, geata este elementul care vine sa dea un plus de senzatie revigoranta, fresh, iar pentru asta, iti punem la dispozitie o gama bogata de aparate care sa te deserveasca – masina gheata.


 

Alaturi de un suc natural realizat cu un storcator citrice de o calitate incontestabila, la care adaugi senzatia revigoranta cu ajutorul cuburilor de gheata, realizate cu ajutor aparaturii profesionale – masina de gheata, ofera-le clientilor tai un desert fabulos, apetisant si intotdeauna in trend – fructe trase in ciocolata realizate cu ajutorul elegantului si spectaculosului aparat pentru servire – fantana ciocolata acompaniat de un delicios frappe, realizat cu ajutorul inconfundabil al mixer bar, aparat frappe.

Daca iti doresti ca barul tau sa fie gata sa raspunda cerintelor clientilor, doteaza-l cu storcator citrice, masina gheata, storcator portocale profesional, fantana cioacolata - utilaje de bucatarie/restaurant puse la dispozitia ta de Lancom.