​Echipamente pentru bucatarii profesionale - bain marie

Atat de cunoscuta si utilizata tehnica de gatit, bain marie, este de fapt si denumirea unor echipamente de bucatarie care iti asigura prepararea perfecta, in special, a alimentelor cu bogat continut de proteine, a sosurilor si budincilor.

Altfel spus, daca ai inceput sa prepari o prajitura delicioasa si totul mergea bine pana cand ai constatat ca ciocolata se incapataneaza sa ramana lipita de cratita, crema s-a taiat, iar untul insista sa nu se incorporeze, inventia cu nume frantuzesc este solutia pentru a iesi din aceasta incurcatura. In mai putine cuvinte, daca iti doresti mijloace optime prin care sa obtii preparate delicioase, fara prea mult efort, apeleaza cu incredere la bain marie!

Atat tehnica, cat si echipamentele bain marie permit controlarea temperaturii la care sunt preparate alimentele, egalizarea si uniformizarea acesteia, actionand in dublu sens: agent termoizolant si difuzor de caldura continua, la o temperatura optima. Mai mult decat atat aceasta nu ofera doar conditiile optime de preparare a alimentelor, ci si o excelenta modalitate de mentinere a acestora la cald, pentru o perioada indelungata, fara a exista riscul deteriorarii.

In magazinul nostru online de echipamente pentru bucatarii profesionale gasesti bain marie electric simplu, bain marine electric dublu si masa calda cu vitrina calda, de cea mai buna calitate.

Ideala pentru activitatile de catering, pentru servirea in cantine sau in localurile cu autoservire, o masa calda cu vitrina calda este alegerea perfecta pentru afacerea ta.

Plecand de la necesitatile identificate in bucataria ta profesionala, consultandu-te cu specialistii nostri care iti vor prezenta cele mai inovative si performante echipamente de bucatarie, poti incepe demersurile prin care iti vei profesionaliza la maximum activitatea. Pentru o bucatarie performanta, achizitioneaza echipamente pentru bucatarii profesionale de pe lancom.ro.

bain marie gaz, bain marie electric

Determinati sa iti oferim cele mai performante si calitative echipamente pentru bucatarii profesionale, identificam si selectam furnizorii care ne prezinta cele mai ample si cuprinzatoare garantii ale acestora.

Consideram ca succesul afacerii tale este succesul afacerii noastre, credem ca parteneriatul stabilit intre noi si clientii nostrii are ca scop eficientizarea activitatii desfasurate in bucatariile profesionale. Constienti ca acest fapt ofera beneficii majore intregii societati, nu facem rabat de la calitate.

Daca iti doresti echipamente pentru bucatarii profesionale de cea mai buna calitate, te asteptam in magazinul nostru online cu un inventar complet si complex, gata sa deserveasca tuturor nevoilor tale profesionale.