Echipamente profesionale din Inox – durabilitate, igiena, calitate

Devenit unul dintre materialele indispensabile in realizarea echipamentelor si accesoriilor de bucatarie de calitate superioara, inoxul este unul dintre cele mai intalnite materiale utilizate la realizarea echipamentelor pentru bucatarii profesionale puse la dispozitia ta de catre Lancom – magazin online de echipamente si accesorii HoReCa.

Fie ca vorbim de oale inox, spalator inoxmasa inox sau multe alte echipamente pentru bucatarii profesionale, datorita calitatilor de necontestat ale materialelor din care sunt realizate, cele comercializate de Lancom sunt alegerea ideala daca vrei sa achizitionezi echipamente si accesorii HoReCa durabile, igienice si eficiente.

De ce sa achizitionezi oale inox, spalator inox si masa inox?

Inoxul este un otel cu un continut scazut de carbon dar care in acelasi timp are in compozitie crom, reprezentand 10% din greutatea totala. Inoxidabilitatea si rezistenta la coroziune este conferita tocmai de aceast adaos de crom care permite formarea unei pelicule invizibile dar dure de oxid de crom la suprafata otelului. Aceasta pelicula de oxid de crom are proprietatea de a se autoreface in cazul in care sunt produse alteratii mecanice sau chimice.

spalator inox

Altfel spus, daca alegi unul dintre multele echipamente si accesorii HoReCa puse la dispozitia ta de Lancom - magazin online de echipamente si accesorii HoReCa, dintre care si oale inox, spalator inox si masa inox isi vor pastra aspectul si calitatea indiferent de uzura, pentru o perioada indeklungata de timp.

Avantajele oferite de spalator inox, masa inox, oale inox:

  • Rezistenta crescuta la coroziune;
  • Duritate cu 50% mai crescuta decat la produsele realizate din oteluri medii, avand o rezistenta la impact cu 50% mai crescuta decat a produselor realizate din alte materiale;
  • Rezistenta crescuta la temperaturi foarte crescute sau foarte scazute;
  • Grad crescut de mentinere a igienei – curatarea rapida si facila permite mentinerea unei igiene crescute;
  • Aspect placut – suprafata stralucitoare si usor de intretinut ofera un aspect atragator.

Dedicat profesionistilor care apreciaza si cauta calitatea, Lancom - magazin online de echipamente si accesorii HoReCa este gata intotdeauna sa raspunda cerintelor clientilor sai, indiferent daca este vorba de echipamente pentru prepararea mancarii: cratite inox, oala inox, masina tocat carne, echipamete si accesorii pentru servire: fantana ciocolata, fructiere, vesela sau orice alte echipamente: Robot Coupe, blender profesional, cuptor pizza, storcator citrice si altele.