​Echipamente si accesorii HoReCa prin care iti stimulam creativitatea – mixer patiserie

Intr-o lume in care universalitatea a rupt barierele diferentelor culturale, avand posibilitatea sa degusti preparate specific asiatice intr-un restaurant din Romania si sa regasesti exact acea aroma a preparatelor realizate la Beijing, elementul care vine sa faca diferenta si sa stabileasca ierarhizarea il reprezinta, printre altele si preparatele „specialitatea casei”.

Fie ca este vorba de un fel principal, un antreu sau un desert, „specialitatea casei” este motivul pentru care multi clienti aleg sa iti treaca pragul, sa transforme restaurantul tau in destinatia perfecta pentru a-si satisface placerile culinare.

Unul dintre felurile care atrag cel mai mult este desertul. Fie ca vorbim de clatite, torturi, ingetate sau prajituri, un desert care sa ramana in memoria oaspetelui tau este motivul care il va readuce in localul tau si care il va transforma in unul dintre clientii fideli.

Pentru realizarea preparatelor deosebite, este necesara imaginatie, pricepere, o multitudine de incercari de preparare care sa te duca la echilibrul perfect de gusturi si texturi, cu alte cuvinte de timp.

mixer patiserie, mixer planetar

Atunci cand trebuie sa raspunzi cerintelor zilnice de performanta, creativitatea incepe sa fie inlocuita cu rutina, etuziasmul cu necesitatea de a face, iar acest lucru este una dintre cele mai grave pierderi pe care le poate suferi arta culinara.

Pentru ca ne dorim ca partenerii nostri sa isi poata fructifica la maximum talentele si creativitatea, Lancom – magazin online de echipamente si accesorii HoReca, venim in intampinarea profesionistilor pasionati cu cele mai performante echipamente si accesorii pentru bucatarie profesionala, astfel incat, eliminat fiind factorul care necesita foarte mult timp cu mijloace neperformante – prepararea – sa se bucure de relaxarea necesara creatiei.

Cu o eficienta maxima in realizarea aluaturilor, a umpluturilor pentru tort sau prajituri, a mixurilor lichide cum ar fi ouale si smantana sau pentru realizarea cremelor, un mixer patiserie pus la dispozitia ta de unul dintre cele mai profesioniste magazine dedicate bucatariilor profesionale – Lancom – magazin online de echipamente si accesorii HoReCa, este aliatul tau de nadejde.

Oricare dintre modelele de mixer patiserie pe care ti le punem la dispozitie ai alege, mixer planetar patiserie 30 litri sau mixer planetar patiserie 6.5 litrI, eficienta si calitatea iti sunt garantate.

Prin produselede inalta calitate pe care le punem la dispozitie, fie ca e vorba de mixer patiserie, masina tocat carne, cuptor pizza, fantana ciocolata sau oriocare alta categorie de echipamente si accesorii HoReCa ne-am asumat misiunea de a sustine creativitatea si calitatea exceptionala a produselor realizate in bucatariile profesionale.