​Eficienta, calitate, profesionalism – masina de spalat vase cu capota

Indiferent unde va puneti in practica talentele culinare, in bucataria profesionala in care va desfasurati activitatea sau in bucataria de acasa, spalarea vaselei este una dintre acele activitati care vin sa frustreze si sa ocupe mult timp pretios.

Afati in contact direct cu necesitatile specialistilor din domeniul HoReCa, va propunem cea mai eficienta, rapida si comoda modalitate de a curata vasele murdare: masina de spalat vase cu capota.

Ingloband tehnologia de ultima generatie, nevoile si dorintele specialistilor, masina de spalat vase cu capota pe care magazinul nostru de aparatura si accesorii pentru bucatarii profesionale o pune la dispozitie intruneste toate calitatile necesare igienizarii veselei utilizate intr-o bucatarie profesionala.

Cu o temperatura de spalare de 55-60oC, iar pentru clatire 80-85oC, masina de spalat vase cu capota asigura indepartarea impuritatilor si a bacteriilor intr-un mod eficient.

Alaturi de acesta masina de spalat vase, in cadrul magazinului nostru - magazin online de aparatura si accesorii pentru bucatarii profesionale – gama de masini de spalat vase si accesorii este una variata, gata sa raspunda tuturor necesitatilor si dorintelor dumneavoatra, parte a bogatei oferte de utilaje bucatarie/restaurant pe care ti le punem la dispozitie.

masina de spalat vase cu capota

Astfel, va punem la dispozitie cosuri spalare vase, masina pentru spalat pahare, uscator de pahare profesional, aparat pentru lustruit tacamuri si baterii dus, utilaje bucatarie/restaurant realizate din materiale de calitate superioara, cu anduranta crescuta, concepute astfel incat sa deserveasca in conditii optime scopurilor dumneavoastra,.

Fie ca va doriti aparatura si accesorii pentru preparare: masina tocat carne, oale inox, aparatura pentru prezervarea si mentinerea preparatelor: aparat vidat, unitati frigorifice sau ca sunteti in cautarea accesoriilor pentru servire: fantana ciocolata sau chafing dish, Lancom magazin online de aparatura si accesorii pentru bucatarii profesionale – este locul in care puteti achizitiona exact ce va doriti, utilaje bucatarie/restaurant la cele mai inalte standarde de calitate, in cele mai moderne metode, prin comanda online.

Ne dorim sa va oferim calitate la preturi accesibile, fara a fi nevoiti sa va deplasati pentru a face achizitia, fiindu-va la dispozitie 24/7 prin magazinul nostru online, suntem alaturi de dumneavoastra pentru a va bucura de cele mai bune dotari pentru bucatarii profesionale, in cele mai sigure si comode conditii.