Fantana de ciocolata – savoarea momentelor petrecute cu prietenii

Indiferent care este varsta sau sexul dumneavoastra, cu certitudine aveti o pasiune pe care o impartasim cu totii, acea placere vinovata care vine sa ne mangaie papilele gustative si sa ne faca sa renuntam la curele de slabire – ciocolata.

De cele mai multe ori savurata in tablete, prajituri sau torturi, unul dintre cele mai ravnite dulciuri devine principalul punct de atractie al petrecerilor atunci cand este prezentata in cascade apetisante, intr-o fabuloasa fantana de ciocolata care imbie simturile si care adauga un plus de eleganta si stil oricarei petreceri.

Dorind sa poata oferi cat mai multe momente dulci, atenti la cele mai apreciate modalitati de a satisface dorintele semenilor lor, specialistii Lancom pun la dispozitia clientilor o intreaga serie de aparate fantana de ciocoloata, in diverse forme, structuri, cu o multitudine de caracteristici tehnice, create astfel incat sa indeplineasca cele mai inalte standarde si cerinte.

Unul dintre modelele de fantana de ciocolata pe care specialistii Lancom il pun la dispozitia clientilor este fanatana de ciocolata realizata pe 5 etaje, care poate deservi 50 -100 de persoane si care creeaza o cadere eleganta si matasoasa de ciocolata, transformandu-se in cea mai delicioasa componenta a petrecerii.

Un alt model care ar putea sa deserveasca cerintelor dumneavoastra este un alt aparat de servire care creeaza cascade apetisante – fantana de ciocolata.

Daca v-ati asigurat ca veti incanta invitatii cu valuri abundente de ciocolata spumoasa, cu certitudine va ganditi sa adaugati un plus de savoare petrecerii, punand la dispozitia participantilor simbolul festivitatii si celebrarii – sampania.

Fantana de vin si sampanie poate completa intr-un fabulos mod petrecerea, realizand un mix de gusturi si senzatii.

fantana de vin si sampanie

Indiferent ca doriti sa adaugati rauri de cicolata sau ca doriti o involburata curgere de sampanie printr-o fantana de vin si sampanie eleganta, petrecerea organizata va fi un real succes daca alegeti sa va bucurati de aparate de servire de exceptie, puse la dispozitia dumneavaostra de Lancom.

fantana de ciocolata profesionala

Usor de intretinut si curatat, aparatele de servire comercializate de Lancom fac parte din elita echipamentelor mici pentru restaurante, baruri si hoteluri, indeplinind in totalitate cele mai inalte standarde de calitate.