Ice-O-Matic: un brand pionier pentru mașinile de gheață profesionale

Dacă se întâmplă să cautati pe piata  o mașină profesionala de gheață, probabil că veți descoperi că nu este chiar  atât de simplu pe cât ați spera să fie. La urma urmei, unde poate găsi cineva o companie americană care are peste 50 de ani de experiență în fabricarea de masini de gheață și care este respectată la nivel international? Toate aceste atribute le gasesti la producătorul de masini de gheata profesionale  Ice-O-Matic.

masini de gheata profesionale

Lucrând din 1952 pentru a oferi gheață de calitate, indiferent de contextul industriei, acest brand continuă sa uimeasca piata cu  linia lor impresionantă de produse. Ice-O-Matic dorește să urmeze o misiune destul de specifică și particulară: să furnizeze mașini de gheață de calitate, durabile, eficiente și simplu de folosit.

Ice-O-Matic produce mașini de gheață ce sunt livrate în peste 40 de țări. Masinile de gheata produc fulgi si cuburi de gheata pentru orice tip de afacere: baruri, resturante, cluburi, hoteluri si nu numai.

masina de gheata

Cu o selecție atât de extinsă de produse comerciale pentru fabricarea gheții, Ice-O-Matic este sigur că vă va putea oferi un aparat care să se potrivească nevoilor dumneavoastra, indiferent de contextul mediului de afaceri. Au apărut inca din 1952 și au lucrat neobosit  pentru a-și promova și inova marca. Deci, cu siguranță, nu este de mirare de ce sunt atât de răspândite și respectate.

masina profesionala de facut cuburi de gheata

Cu toate acestea, acest producător american isi depaseste propriile standarde de fiecare data, lucrand in permanenta la calitatea produselor comercializate, pentru a produce masini de gheata ce ofera  de fiecare dată gheață curată și fără mirosuri. Compusul antimicrobian AgION® a fost inventat de Ice-O-Matic și a fost integrat permanent în zonele alimentare din întreaga lume.În plus, toate filtrele de apă de la Ice-O-Matic sunt de ultimă generație și sunt utilizate pe scară largă în industrie.

Masinile de gheata sunt realizate  din piese durabile, cu scopul de a satisface cerintele tutuor clientilor care sunt in cautarea unor echipemente robuste si rapide.  Alege si tu din gama de masini de gheata profesionale  Ice-O-Matic si te bucuri de echipamente de calitate timp indelungat.