Ingineria germană în bucătărie

Dacă vă abonați la ideea că ingineria germană este cea mai bună din lume, atunci numele acestor tigăi de inducție nu va fi o surpriză mare. Dezvoltate împreună cu echipa culinară națională a Germaniei, aceste tigăi au fost descrise de cea mai mare asociație de bucătari din acea țară drept „The World’s Best Pan”.

vase de gatit amt gastroguss

Combinația dintre aluminiu și baza din fontă asigură transmisia și reținerea ideală a căldurii. Odată ce au fost încălzite, tigăile păstrează căldura mult mai mult decât celelalte tigăi. Mânerele sunt, de asemenea, rezistente la căldură până la 240 ° C, ceea ce le face potrivite pentru a fi utilizate atât în cuptor, cât și pe plită.

Vesele de gatit AMT GastroGuss și accesoriile de bucătărie ale companiei germane AMT GastroGuss atrag atentia datorită duratei de viață îndelungate, fiabilității, designului modern și elegant. Astfel, fiecare echipament de bucătărie va deveni un asistent indispensabil nu numai în bucătăria profesională, ci și în bucătăria pasionatilor de gatit.

Tehnologiile de producție unice și inovatoare asigură nivelul maxim de funcționalitate și siguranță, iar mâncărurile preparate cu ajutorul vaselor AMT GastroGuss capătă un gust mai bogat și o aromă imbietoare. Pentru productia tigailor, AMT folosește numai materiale de înaltă calitate, monitorizand fiecăre etapa de producție. Vasele AMT se realizează utilizând tehnologia Lotan. Aluminiul topit este turnat manual în matrițe metalice și distribuit uniform. După răcirea prelungită la temperatura camerei, tigaia este lustruită manual și pregătită pentru aplicarea unui strat special de ceramică, inclusiv compuși de titan. Apoi, se aplică o suprafața antiaderentă rezistentă, fixată la o temperatura ridicata de aproximativ + 420 ° C. Acest mod de producție asigură nivelul maxim de rezistență și durabilitate a fiecărui accesoriu de bucătărie, lucru confirmat de certificatele internaționale de eficiență energetică clasa A.

vase AMT antiaderente

De retinut este faptul ca produsele producătorului german AMT GastroGuss sunt considerate a fi unele dintre cele mai bune tigai din lume, ce trec cu succes controlul strict al producției de către centrul de certificare și management de mediu al întreprinderii.

Singurul defect gasit acesor vase, din recenziile clienților din intrega lume, este costul mai ridicat al tigailor, comparativ cu alte produse de pe piata. Aici este important de remarcat faptul ca prețul putin mai ridicat se datoreaza calității ridicate a materialelor utilizate, complexității procesului tehnologic și muncii individuale minuțioase folosite la asamblarea produselor. Atunci când alegeți o tigaie pentru grătar sau orice alt echipament de bucătărie, asigurați-vă că țineți cont de caracteristicile sale tehnice și de calitatea materialului utilizat, in detrimentul unui cost scazut al produsului. Vasele pentru gătit trebuie să fie, inainte de toate, funcționale, practice si fabricate doar din materiale de inalta calitate.