Categorii

Oala Antiaderenta AMT Gastroguss ( Germania) 28cm, Inaltime 16cm, Inductie

Oala Antiaderenta AMT Gastroguss ( Germania) 28cm, Inaltime 16cm, Inductie

74.76 / buc fara TVA
Facturare in RON la cursul BNR
Cod produs: I-928-E-Z500-L
Stoc:
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
1 bucata
Timp livrare:

Inaltime 16cm, Inductie

Cantitate

LIVRARE
RAPIDA

GARANTIE
12 LUNI
RECOMANDA

Detalii

Oala Antiaderenta AMT Gastroguss ( Germania) 28cm, Inaltime 16cm, Inductie prevazuta cu un strat foarte gros de aluminiu turnat manual, cu rol in incalzirea foarte rapida si pastrarea caldurii pentru un timp indelungat.

  • Diametru: 28 cm
  • Inaltime: 16 cm
  • Producator: AMT Germania

-Maner rezitent la temperaturi de pana la 240 grade Celsius. De aceea tigaile / cratitele AMT pot fi folosite si la prepararea retetelor la cuptor.

-Strat antiaderent LOTAN (in mai multe straturi). Stratul antiaderent al vaselor AMT este deosebit de rezistent la zgarieturi, datorita formulei speciale LOTAN care sta la baza producerii acestor vase.

-Strat foarte gros de aluminiu turnat manual, cu rol in incalzirea foarte rapida si pastrarea caldurii pentru un timp indelungat; turnarea manuala asigura absenta porilor care la alte produse determina indoiri, incovoieri, deformari, astfel incat acest mod de fabricare confera produselor AMT duritate si durabilitate maxime.

-Strat de oxid de titan, extrem de rezistent la zgarieturi.

-Strat anti-coroziv, pentru o protectie optima impotriva detergentilor, a acizilor din legume si fructe.

-Grosimea bazei de 9-10mm asigura pastrarea caldurii pentru un timp deosebit de lung; Incalzirea acesteia este de asemenea foarte rapida, astfel incat eficienta consumului de energie este maxima.

-Aluminiul turnat manual al vaselor AMT: de 4 ori mai buna transmitere a caldurii fata de fier si de 8 ori mai buna decat in cazul vaselor din otel inoxidabil.

-Proprietati antiaderente exceptionale, calitati ce se pastreaza in timp, in comparatie cu alte produse similare.

-Produse robuste, solide, extrem de rezistente, fara PFOA.

-Extrem de usor de curatat; Se pot chiar introduce la temperaturi chiar ridicate in apa, iar resturile care raman se desprind extrem de usor.

-Se pot spala in masina de spalat vase, desi si sub jet de apa calda si un strop de detergent lichid.

-Datorita timpului redus de incalzire (a stratului gros de aluminiu) si gatire, se pastreaza maxim de vitamine si minerale.

-Produsele AMT au fost supuse celor mai atipice teste, dorind sa demonstreze in felul acesta calitatea superioara fata de alte produse aflate pe piata.

Specificatii

Lungime:
280 mm
Inaltime:
160 mm
Material:
Aluminiu turnat manual
Tip:
Inductie

Adauga review

Produse relationate