Inoxtrend - inovatie in bucataria ta!

Inoxtrend este unul dintre cele mai puternice branduri de pe piata cuptoarelor profesionale. Brandul a investit de-a lungul timpului în cercetarea și dezvoltarea celor mai bune  cuptoare, pentru a le echipa cu tehnologii avansate, care tin pasul cu nevoile bucatariilor moderne.

Inoxtrend s-a remarcat în intreaga lume prin  cuptoarele profesionale cu convecție si nu numai. Cu investiții constante, brandul a reușit să dezvolte tehnologii noi,  brevetate, cum ar fi sistemul de spălare automată sau sistemul XT BOXTOR pentru ventilație și transportul optimizat de aer.

Inoxtrend a fost fondată în 1989, în rândul companiilor mici și mijlocii a căror măiestrie este renumită în întreaga lume. Încă de la început, compania a urmărit atenția la detalii, inovație și a căutat soluțiilor tehnologice avansate pentru bucătăria profesională, pentru a se plia pe nevoile oricarei afaceri: restaurante, baruri, magazine alimentare, brutării, patiserii, pizzerii, etc.

cuptor profesional inoxtrend

Fiecare cuptor profesional este fabricat având grijă ladetalii, obținându-se astfel soluții capabile să combine estetica și funcționalitate, cercetarea și tehnologia. Toate nevoile și dorințele clientilor  vor primi răspuns în gama largă de modele de cuptoare profesionale Inoxtrend:

Gama compacta a cuptoarelor profesionale se preteaza micilor afaceri sau spatiilor mici care au nevoie in acelasi timp si de calitatea unor echipamente de inalta clasa, dar si de de eficientizarea spatiului din bucatarie.

Gama de cuptoare NICE & GO combina dimensiunile reduse cu performante maxime. Compusa din cuptoare cu convectie si aburi, alimentate electric sau pe gaz, cu capacitati cuprinse intre 5 si 10 tavi, gama NICE & GO reprezinta solutia optima pentru restaurantele care vizeaza performante si simplicitate.

Gama  professional line  face parte din gama cuptoarelor de gastronomie pretabile pentru bucatariile restaurantelor. Cu o gama vasta de cuptoare, analog si cu touch screen, cuptoarele profesionale Inoxtrend sunt unele dintre cele mai bune cuptoare profesionale, ce doteaza bucatariile profesionale din intreaga lume.

Cuptoare snack pentru spatii mici. Cuptoarele profesionale de gastronomie snack sunt cuptoare profesionale de inalta calitate ce se preteaza spatiilor mici.

Cu o paleta larga de modele, Inoxtrend isi gaseste cu succes locul in bucataria ta.Consulta si tu oferta noastra si alege cuptorul profesional de gastronomie care se potriveste afacerii tale!