Malaxoare de carne profesionale, perfecte pentru afacerea dumneavoastră

Malaxarea este procedeul tehnologic care face parte din lanțul de procesare a cărnii, în fabricarea diverselor sortimente de produse din carne, ca parte a condiționării cărnii. Malaxorul este un echipament foarte important în locațiile unde se lucrează cu mai multe tipuri si cantități de carne, care trebuie amestecate cu sare și diverse condimente.

Pregătirea cărnii poate fi o sarcină care necesită mult timp, fiind vorba de cantități mari. Utilizând un malaxor de carne, puteți amesteca rapid și ușor carnea pentru diferite preparate. În plus, puteți fi siguri că aceasta este proaspătă și nu conține materiale de umplutură sau conservanți. Malaxorul de carne asigură procesarea rapidă și omogenă a materiei prime, necesară în carmangerii, fabrici de mezeluri, bucătării profesionale, fast-food-uri, cantine, supermarket-uri, firme de catering sau orice altă locație unde calitatea produselor primează.

Malaxoarele profesionale pe care le găsiți în oferta Lancom Distribution sunt electrice și ușor de utilizat, în care puteți adăuga ingredientele și condimentele preferate, pentru diverse amestecuri de carne precum cea pentru cârnați, sarmale, chiftele, pastramă și alte specialități de carne, creând ușor propriile amestecuri de carne, după preferințe. Ele pot fi folosite atât în industria alimentară, cât și în industriile chimică și farmaceutică.

Aceste mașinării puternice au o capacitate a cuvei și o productivitate cuprinsă între 30 kg/150 kg pe oră și 45 kg/225 kg pe oră de carne și sunt echipate cu un ax de lamă care învârte carnea, asigurând o amestecare temeinică, completă și uniformă a tuturor ingredientelor. În plus, fiind fabricate din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, malaxoarele de carne au o construcție robustă și durabilă, dar și o eficiență crescută, astfel încât, să fiți siguri că vă veți amortiza rapid investiția făcută prin achiziționarea lui.

malaxor carne profesional  malaxor profesional de carne

Malaxoarele de carne, un ajutor real pentru afacerea dvs.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități rapide și simple de a amesteca și condimenta carnea pentru ca preparatele dvs. să fie complete, atunci nu căutați mai departe de un malaxor de carne! Aceste mașinării, pot amesteca rapid și ușor carnea în bucăți perfect uniforme, ceea ce le face ideale pentru orice fel de mâncăruri ce conțin carne.

Există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când folosiți un malaxor pentru carne.

În primul rând, asigurați-vă să fie bine răcită carnea, înainte de a începe procedeul de malaxare. Acest lucru va ajuta la evitarea lipirii acesteia de lame atunci când este amestecată.

În al doilea rând, tăiați carnea în bucăți mici înainte de a o adăuga în malaxor. Acest lucru va face ca lamele să își facă mai ușor treaba și să amestece cantitatea introdusă mult mai bine.

Odată ce ați obținut carnea amestecată și condimentată, o puteți folosi în orice rețetă. Fie că faceți un hamburger clasic sau ceva mai creativ, malaxoarele amestecă și vă ajută să dați gust cărnii, de fiecare dată!

 

 

Cum să folosiți un malaxor de carne pentru a crea amestecul de carne perfect de fiecare dată!

  • Începeți cu carne proaspătă, crudă. Dacă folosiți carne congelată, asigurați-vă că o dezghețați complet înainte de a o introduce în aparat și de a-i adăuga condimentele.
  • Tăiați carnea în bucăți mici, de aproximativ 1-2 centimetri.
  • Așezați carnea în cuva malaxorului.
  • Porniți malaxorul și lăsați-l să funcționeze până când carnea este amestecată complet, având consistența dorită.
  • Folosiți carnea obșinută imediat sau păstrați-o în frigider/congelator pentru o utilizare ulterioară.

Cu ajutorul unui malaxor este ușor să obțineți carne amestecată, cu un gust ideal. Trebuie doar să urmați acești pași simpli.

Avantajele utilizării unui malaxor de carne

Există o mulțime de beneficii ale utilizării unui malaxor de carne. În primul rând, obtineți un produs mai consistent din puct de vedere amestec și gust. Atunci când amestecați carnea cu mâna, vor exista unele bucăți care pot rămâne necondimentate sau neintegrate în compoziție. Dar atunci când folosiți un malaxor de carne, aceasta este amestecată și condimentată corect.

Un alt beneficiu este eficiența. Cu siguranță o să va ia mult timp să amestecați și să dați gust cărnii manual și în același timp, poate fi și obositor. Un malaxor va face treaba într-o fracțiune de timp și cu mai puțin efort din partea dvs.

În cele din urmă, un malaxor va crea un produs linear. Carnea va fi amestecată și condimentată uniform, pentru ca dvs. să vă asigurați că toții clienții se bucură de același gust al preparatelor.

 

malaxoare pentru carne profesionale

 

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unei modalități rapide de a amesteca și condimenta carnea, atunci un malaxor de carne este soluția ideală. Aceste aparate sunt concepute pentru a amesteca rapid și uniform carnea, astfel încât, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la rezultate. În plus, sunt mult mai rapide decât amestecarea manuală a cărnii, așa că vă puteți pregăti preparatele în cel mai scurt timp, pentru a avea parte, doar de clienți mulțumiți.