​Manageriati facil restaurantul achizitionand echipamente de bucatarie premium

Bucataria este cea mai importanta parte a unui restaurant, aceasta este zona in care sunt preparate toate felurile de mancare si delicatesele, dedicate satisfacerii gusturilor si apetitul clientilor dvs. Astfel, este vital sa va dotati restaurantul cu echipamente de bucatarie care sa va ofere posibilitatea prepararii meniurilor de exceptie.

Managementul unei bucatarii profesionale presupune gestionarea unei productii pe scara larga, cu diferite retete, ceea ce se traduce in necesitatea unor dotari versatile, care pot sa serveasca in mod eficient la indeplinirea tuturor etapelor de realizare a preparatelor.

Care sunt cele mai importante echipamente pentru bucatarie?

Daca va intrebati care sunt instrumentele nelipsite din bucatariile profesionale, menite sa deserveasca unor scopuri mutiple si care sa usureze procesul de realizate a preparatelor, iata cateva dintre acestea:

Masini de gatit

Intr-o bucatarie profesionala, focul va arte in continuu. Fie ca se prepara o friptura delicioasa, o supa aromata sau un desert ademenitor, masina de gatit va fi mereu in functiune. Acesta este unul dintre echipamentele pe care trebuie sa le alegeti cu grija, in functie de dimensiunea bucatariei – si nu ne referim aici la spatiul in sine, ci la capacitatea sa de productie – de tipul de combustibil preferat si bineinteles, trebuie sa acordati o foarte mare atentie functionalitatilor pe care le ofera.

Roboti de bucatarie

Este foarte usor sa realizati in mod rapid preparate gustoase si hranitoare daca suntei echipat cu un Robot Chef, de cea mai buna calitate. Acesta poate transforma orice leguma sau fruct intr-o pasta apetisanta in doar cateva secunde!

Mobilier din inox

Organizarea corecta si eficienta intr-o bucatarie profesionala este cruciala. O importanta pe care nu mai este nevoie sa o precizam o are curatenia. Astfel, atunci cand alegeti mobilierul pentru bucatarie, asigurati-va ca este compartimentat perfect, iar mobilierul este realizat din inox. Acesta este usor de igienizat si are o rezistenta crescuta.

Bain marie

Mentinerea la cald a preparatelor pentru o perioada mai indelungata, in conditii optime, va ajuta sa faceti economii impresionante de materii prime, de produse alimentare si de timp. Mai mult decat atat, un bain marie ofera si posibilitatea gatirii unor preparate delicioase.

Daca a-ti facut o lista de achizitii si doriti sa cumparati echipamente de bucatarie de cea mai buna calitate, magazinul nostru online va sta la dispozitie cu o gama completa si complexa, pregatita sa va satisfaca cele mai inalte standarde si sa va eficientizeze la maximum activitatea.