Masini de gatit dedicate bucatariilor de top

Versatila gama de masini de gatit pe care ti-o punem la dispozitie in magazinul nostru online de echipamente HoReCa imbina stilul cu functionalitatea. Deoarece fiecare bucatarie profesionala si fiecare Chef este diferit, gama noastra de masini de gatit inglobeaza o mare varietate de configuratii.

Astfel, daca iti doresti o masina de gatit pe gaz cu 4, 6 sau 8 arzatoare sau una electrica, in care sunt inglobate 2, 4, 6 sau 8 arzatoare, cu dulap, un cuptor sau chiar doua cuptoare incorporate, in oferta noastra le vei gasi.

De la prajirea rapida la foc mic, la fierberea in timp record a preparatelor tale, fiabilele masini de gatit pe care ti le punem la dispozitie sunt garantia obtinerii celui mai bun si eficient proces de preparare.

Cu structura realizata din otel-inox, usor de utilizat, intretinut si igienizat, durabile, oferindu-ti posibilitatea de a face economie de resurse, aceste fiabile, versatile si eficiente echipamente pentru bucatarii profesionale sunt absolut necesare intr-o bucatarie care se respecta si in care performanta este cuvantul de ordine!

masina de gatit masini de gatit, masini de gatit electrice, masina de gatit electrica

Ce iti ofera o masina de gatit profesionala?

In primul rand, eficienta maxima

O masina de gatit profesionala din gama noastra se incalzeste mult mai rapid decat cele traditionale si astfel te ajuta sa reduci timpii de preparare.

Mai mult decat atat, racirea acestora este mult mai rapida datorita constructiei lor inovative.

Reglarea temperaturii

Datorita faptului ca arzatoarele se incalzesc si se racesc intr-un timp mult mai scurt decat in cazul echipamentelor traditionale, precizia asupra controlului temperaturii degajata de fiecare plita este mult mai precisa. Mai mult decat atat, msinile de gatit pe care ti le punem la dispozitie au incorporate, la fiecare arzator termocuple, astfel ca masurarea caldurii degajate este foarte usoara.

masina de gatit pe gaz, masini de gatit, echipamente pentru bucatarie, masina de gatit cu 8 arzatoare

Siguranta

Fiecare dintre modelele de masini de gatit pe care ti le punem la dispozitie au incorporate dispozitive de siguranta - aprinderea piezoelectrica.

Daca esti in cautarea unor echipamente de top pentru bucataria ta, nu trebuie sa mergi mai departe cu cautarile odata ce ai descoperit magazinul nostru online – lancom.ro!

Performanta, calitatea si designul echipamentelor HoReCa pe care ti le punem la dispozitie iti vor depasi orice asteptari!