MIBRASA - Alegerea perfectă pentru bucătăria ta!

Există o serie de mărci care fabrică cuptoare cu cărbune și, dacă sunteți in cautarea unuia, s-ar putea sa intampinati dificultati in alegerea celui mai bun de pe piata, in raport calitate-pret. Probabil va ganditi ca este doar o cutie metalică cu cărbuni fierbinți, cât de greu poate fi? Se pare ca este totusi destul de greu, avand in vedere ca in aceasta  cutie de metal care trebuie să ardă cărbuni fierbinți, între 350 și 400 de grade în fiecare zi, ore în șir, zi după zi, într-un mediu de lucru destul de solicitant.

Un astfel de cuptor trebuie sa faca fata solicitarilor de zi cu zi, iar cel mai potrivit pentru o astfel de sarcina este MIBRASA. MIBRASA este cu aproximativ 150 kg mai greu decât cel mai apropiat rival al său. Cam aceasta este greutatea a doi bărbați adulți și este semnificativă atunci când luați în considerare ceea ce are de făcut în fiecare zi. Calitatea constructiei nu seamănă cu nimic altceva de pe piață, fontă grea încastrată în oțel inoxidabil solid, de înaltă calitate.

cuptor profesional cu carbuni de la mibrasa

Una dintre cele mai semnificative diferențe care separă MIBRASA de orice alt cuptor cu cărbune de pe piață este faptul că nu există un singur arc în întregul cuptor. Mecanismele ușilor cu arc și orificiile de aerisire găsite în alte cuptoare obosesc, devin zgomotoase și se rup în cele din urmă, mai ales în aceste condiții de lucru in bucatarie. Sistemul de uși contragreutate frumos echilibrat de la MIBRASA nu obosește niciodată și nu se rupe niciodată.

Daca esti in cautarea unui cuptor pe carbuni profesional nu trebuie sa ne crezi pe cuvant cand iti spunem ca Mibrasa este alegerea perfecta. Te invitam sa descoperi singur beneficiile unui astfel de cuptor printr-o demonstrație de gatit. Iti pot alege singur meniul pentru demonstratia culinara  pentru a avea cea mai buna experienta cu Mibrasa.