​Savoarea preparatelor italienesti obtinute cu usurinta, masini de fiert paste profesionale

Cand spui bucataria italieneasca, spui delicii captivante si pline de savoare, spui pasiunea si implicarea ata de admirata a italienilor, spui pizza, tiramisu si bineinteles, spui paste.

Preparate cu sosuri care combina variate tipuri de branzeturi, legume, carne si condimente aromate, reusind sa te faca sa ignori vocea ratiunii care iti sopteste din ce in ce mai lipsita de putere ca dieta ta poate fi pusa in pericol, delicioasele paste reusesc sa ne incante nu numai prin combinatii de succes, ci si prin elemente de baza ale prepararii precum fierberea.

Fierberea perfecta a pastelor este unul dintre pasii cu importanta capitala in obtinerea unui preparat delicios, apreciat si savurat. Pentru ca ne place sa te lasam sa iti exploatezi la maximum geniul creator si pentru ca ne dorim sa iti sarim in ajutor pentru obtinerea unor preparate delicioase, iti punem la dispozitie o bogata si variata gama de masini fiert paste. Eficientele masini de fiert paste au menirea de a-ti usura munca, de a te ajuta sa faci economie de resurse energetice si timp, asigurandu-ti in acelasi timp, obtinerea fierberii perfecte.

masina profesionala pentru fiert paste

Si pentru ca nu doar ne-am declarat, ci suntem aliatii tai de nadejde, pentru ca ne dorim sa ai acces la cele mai performante echipamente pentru bucatarii profesionale, in oferta noastra de masini de fiert paste am introdus masini de fiert paste cu dulapmasini fiert paste electrice, la cele mai inalte standarde de calitate si performanta.

Realizare din otel-inox, dotate cu sistem de alimentare/evacuare apa, control al temperaturii prin termostat fiecare dintre modelele de masini fiert paste pe care le poti achizitiona din magazinul nostru online de echipamente pentru bucatarii profesionale iti garanteaza obtinerea celor mai performante si eficiente rezultate.

Daca iti doresti o masina pentru fiert paste cu dulap neutru si o capacitate/ sarja de 10,5 kg, atunci trebuie sa iti indrepti atentia catre masina de fiert paste seria 700.

Pentru cei care, au nevoie, insa de o productie ceva mai mare de paste delicioase, modelul de masina pentru fiert paste seria 900 care permite fierberea a 12 kg de paste/sarja, este alegerea ideala.

Indiferent care este nevoia de dotare a bucatariei tale profesionale, ca esti in cautarea unui cutit peste, a unei friteuze profesionale, a unei masini de fiert paste sau a unei fantani de ciocolata, magazinul nostru online de echipamente pentru bucatarii profesionale este raspunsul pe care il cautai.