​Storcator de fructe sau cum sa le oferi clientilor sanatate la pahar cu echipamente HoReCa de top

Trend ce capata din ce in ce mai multa amploare, alimentatia sanatoasa a inceput sa devina un obicei bine impamantenit si printre consumatorii din Romania, iar restaurantele, barurile si cafenelele care pot oferi astfel de preparate sunt cel mai adesea gasite pe lista de preferinte a consumatorilor.

Odata cu instalarea sezonului cald, si nu numai, dorinta de detoxifiere a organismului, de identificare a noi modalitati de asigurare a energiei si vitaminelor necesare in fiecare zi incepe sa fie din ce in ce mai pregnanta si tocmai de aceea, posibilitatea de a oferi un suc de fructe natural proaspat stors este o alegere inteleapta pentru toti cei care isi desfasoara activitatea in domeniul alimentatiei publice.

Daca si tu te numeri printre cei care isi doresc sa poata raspunde pozitiv tututror cerintelor formulate de clienti, daca si tu vrei sa poti oferi oricand preparatele sanatoase si delicioase realizate in timp scurt si in mod eficient, nu iti ramane decat sa iti echipezi restaurantul, barul sau cafeneaua din magazinul nostru online de echipamente HoReCa.

storcator de fructe profesional robot coupe

Unul dintre produsele pe care ti le recomandam pentru a-ti asigura atingerea celor mai performante rezultate este eficientul storcator de fructe.

Punandu-ti la dispozitie o gama larga de storcatoare de fructe profesionale, magazinul nostru online e echipamente HoReCa iti asigura obtinerea sucurilor naturale de fructe care sa satifaca cele mai inalte standarde de calitate si savoare. Printre acestea, cu siguranta sunt de remarcat performantele modelului de storcator electric profesional legume fructe J80 Ultra Robot Coupe.

Cu o productivitate de 120 litri/h, dotat cu motor cu inductie si o viteza de 3000 rot/ min, acest storcator de fructe profesional iti asigura o oxidare mult mai greoaie a sucului, obtinerea unui suc mult mai aromat, in alte cuvinte, obtinerea bauturii perfecte!

Asigura-te si tu ca vei oferi clientilor tai in mod rapid si sigur, bautura preferata, cu o calitate de exceptie, asigura-te ca iti dotezi afacerea la cele mai inalte standarde, alege lancom.ro – magazin online de echipamente HoReCa.