Storcatorul de rodii - echipamentul profesional pentru sanatatea dvs.

Secretul unui bar cu bauturi sofisticare sta intr-o aparatura profesionala care va ajuta sa preparati cele mai colorate cocktail-uri, fresh-uri de fructe si smoothie-uri consistente.

Pentru ca iesitul in bar, cafenea, ceainarie sau bistro este refugiul dupa orele de munca si o oportunitate de socializare in timpul liber, calitatea bauturilor este un aspect foarte important, care mentine fluxul clientilor multumiti.

Lancom Distribution va intampina cu o gama larga de accesorii de bar, de la mixere, blendere, expresoare si masini de gheata pana la storcatoare de fructe si cafetiere.

Potrivit pentru fresh-uri naturale sau alte combinatii santoase de smoothie-uri, storcatorul de rodii este un must-have in orice bucatarie personala sau bar.

storcator de rodii

Corpul solid din fonta si accesoriile din inox, contribuie la utilizarea sa pe termen indelungat, fara sa se deterioreze.

Cupa mare de 11,5 cm permite introducerea citricelor spre a fi stoarse, pentru prepararea diverselor bauturi sau masti de mentinerea tenului.

Storcatorul Cancan este potrivit pentru prepararea portocalelor, grapefruitului, mandarinelor, lamailor si rodiilor.

Unul din principalele beneficii ale storcatorului de rodii, pe langa versatilitatea utilizarii lui este acela ca, sucul preparat nu-si pierde din proprietati si ramane proaspat, fara adjuvanti chimici, ca in sucurile din magazine.

Rodia este un fruct exotic cu un continut bogat de antioxidanti si vitamine care ajuta la sanatatea inimii, a stomacului si revitalizarea celulelor afectate de cancer.

storcator rodii

Iata care sunt avantajele sucului de rodii:

- Consumul sucului de rodii are un impact pozitiv asupra sanatatii la nivelul cardio-vascular, reducand riscul de inflamatii

- Arterele si venele principale isi pastreaza flexibilitatea, iar acumularea placii bacteriene este redusa

- Prin procesul apoptoza, celulele canceroase se auto-distrug

- Aportul de vitamina C stimuleaza sistemul imunitar, fiind de folos mai ales in sezonul rece

- Sistemul digestiv este imbunatatit, iar ulceratiile dispar dupa un tratament regulat

- Prin consumul de rodii, procesul de imbatranire este incetinit, iar celulele se regenereaza datorita antioxidantilor

- Sanatatea parului devine vizibila, prin stralucirea si indesirea naturala a acestuia

- Starile de anemie si apatie sunt reduse, vitaminele producand pofta de mancare

- Durerile cauzate de reumatism si artrita sunt diminuate, iar cartilajele se regenereaza

- Sucul de rodii lupta impotriva diabetului, prin reglarea glicemiei si a inflamtiilor

- Va scapa de alergii

- Femeile gravide sunt mai revigorate si mai sanatoase, rodiile fiind o sursa bogata de vitamine, minerale si acid folic.

storcator profesional rodii Lancom

Fie ca storcatorul de rodii este achizitionat pentru dotarea unui bar profesional, fie ca este luat pentru bucataria proprie, beneficiile sale se reflecta in starea de bine a posesorilor si a sanatatii consumatorilor.

Dotati-va bucataria cu un storcator de citrice profesional de la Lancom si veti avea parte de cele mai proaspete si inedite combinatii de fructe, in bauturi delicioase si sanatoase.