Bar

Lancom Distribution va pune la dispozitie produse de cea mai buna calitate pentru ca afacerea dumneavoastra sa fie un real succes. Oferim o gama variata de produse pentru bar, accesorii bar, ustensile bar, echipamente bar: expresoare, expresoare cafea, masini cafea, aparate de spart gheata, cafetiere profesionale, storcatoare, fierbatoare mixere, orice este necesar barului tau pentru a fi complet.

    Loc de intalnire si de relaxare, un bar isi castiga notorietatea prin calitatea bauturilor servite. Pentru realizarea celor mai creative, originale si gustoase bauturi, doteaza-ti barul cu aparatura profesionala pentru bar, echipamente HoReca de exceptie, gata sa iti transforme localul in cel mai apreciat loc de petrecere a timpului liber.

    Alege pentru barul tau aparate spart gheata, blendere, cafetiere, fierbatoare, storcatoare fructe, mixere, masini gheata, accesorii bar, espresoare si pourere de cea mai buna calitate.

    Mixarea celor mai gustoase bauturi necesita talent simt al proportiilor si creativitate, transforma intr-o adevarata arta crearea bauturilor si cocktaili-urilor fabuloase prin utilizarea celor mai performante si eficiente aparate si accesorii pentru bar, comanda acum echipamente HoReCa din magazinul nostru online dedicat profesionistilor desavarsiti - lancom.ro!

Articole

×