​Suportul pentru tort, fructiera si fantana cu ciocolata - gustul preparatelor este completat de o prezentare cu stil

Dupa festinul meselor de Sarbatori in care au fost nelipsite fripturile, salatele cu maioneza, sarmalele, carnatii si caltabosul, cu totii ne dorim o perioada de detoxifiere cu preparate usoare, sanatoase si naturale.

Desi pentru multi ar putea sa para ca perioada incarcata din perioada Sarbatorilor pentru profesionistii cu activitate in domeniul HoReCa s-a incheiat, pentru cei implicati in acest domeniu realitatea este cu totul alta.

Mai mult, o bucatarie profesionala trebuie sa isi mentina standardele de calitate, oferta bogata si atragatoare pe intreaga perioada a anului, fapt ce ii va aduce, alaturi de satisfactii profesionale de necontestat si o notorietate mult dorita.

Lancom – magazin online de echipamente si accesorii pentru bucatarii profesionale, va pune la dispozitie toate mijloacele prin care nu doar sa va ridicati la nivelul cerintelor pietei, ci sa stabiliti, noi standarde de calitate si profesionalism.

Alaturi de aparatura si vesela pentru preparare: masina tocat carne, cuptor convectiv, cuptor pizza, oale inox, vesela inox sau de melamina, mobilier inox, cutite profesionale, va oferim echipamente si vesela pentru servire, de o calitate exceptionala: fantana ciocolatacarucioare, sosiere, fructiere, dozatoare, suport pentru tort si orice alte elemente de dotare a unei bucatarii profesionale.

fructiere inox              suport tort

Pentru evenimentele importante, in careva doriti sa surprindeti si sa oferiti celor prezenti momente de neuitat, Lancom – magazin online de echipamente si accesorii pentru bucatarii profesionale, va pune la dispozitie fantana cu ciocolatasuportul pentru tort si fructiere, ce va pot ajuta sa va puneti in valoare preparatele servite.

Va asteptam in magazinul nostru online pentru orice achizitia oricarui echipament profesional si accesoriu pentru bucatarie de care aveti nevoie, pentru ca Lancom da startul bucatariilor profesionale!