​Utilaje bucatarie/restaurant care iti asigura standardele - feliator paine si feliator mezeluri

Desi private din exterior activitatile ce se desfasoara de catre profesionisti in bucatariile profesionale, au, fiecare o importanta capitala in realizarea unor preparate apreciate si cautate de consumatori.

Astfel, activitatea ce poate parea banala de feliere a painii sau cea de feliere a mezelurilor, din partea profesionistilor necesita o atentie aparte, aceste, intr-o bucatarie profesionala care se respecta, trebuind sa indeplineasca standarde precise de grosime si aspect.

Pentru garantarea obtinerii celor mai competitive preparate, respectandu-se cele mai stricte standarde si criterii de aspect si calitate, Lancom – magazin online de echipamente si accesorii pentru bucatariile profesionale, pune la dispozitia tuturor profesionistilor utilaje bucatarie/restaurant de inalta performanta, printre care si feliator paine si feliator mezeluri.

Alaturi de mixul fabulos al aluaturilor, cremelor sau supelor-crema, de realizarea celor mai creative si originale combinatii de gusturi, arome, forme si tipuri de prezentare, de realizarea sucurilor si a produselor de patiserie, cofetarie, carmangerie de cea mai inalta clasa, felierea painii si a mezelurilor este un aspect caruia daca nu i se acorda importanta cuvenita poate deteriora imaginea bucatariei profesionale.

feliator mezeluri

Obtinerea feliei de paine cu grosimea ideala – 13 mm, care sa isi pastreze aspectul placut si care sa respecte standardele de igiena este la indemana oricui daca alege sa se bucure de calitatea exceptionala a unui feliator paine pus la dispozitie de Lancom – magazin online de echipamente si accesorii pentru bucatariile profesionale.

Avand o precizie incredibila, oferind posibilitatea realizarii feliilor cu dimensiuni intre 0.2 si 15 mm, un feliator mezeluri profesional este unul dintre acele utilaje bucatarie/restaurant care nu doar iti va usura munca, ci care iti va asigura obtinerea efectului dorit, realizarea designului sau a compozitiei perfecte, exact asa cum ai imaginat-o.

Realizata din pasiune, pentru ca fara aceasta performanta este imposibila, arta culinara este acel tip de arta de care ne bucuram cu totii si pentru care fiecare ne stailim criterii personale, dar de fieacre data apreciem preparatele si modurile de prezentare de exceptie, care surprind prin precizie, creativitate si originalitate.

feliator paine, feliator bagheta

Daca vrei sa te bucuri de utilaje bucatarie/restaurant de cea mai buan calitate, te asteptam in magazinul nostru - Lancom – magazin online de echipamente si accesorii pentru bucatariile profesionale pentru feliator painefeliator mezeluri sau orice alt utilaj, echipament sau accesoriu ai nevoie.